Πανεπιστήμιο Πατρών: Ολοκληρώνονται οι εργασίες πυροπροστασίας και καθαρισμού

26.05.2024 / 8:03
ka 20

Από τις προγραμματισμένες εργασίες που υλοποιούνται σε όλες τις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Πατρών αναφορικά με την τρέχουσα χρονική περίοδο, ορισμένες από αυτές ολοκληρώνονται όπως οι εργασίες καθαρισμού, πυροπροστασίας καθώς και οι εργασίες διαμόρφωσης του περιβάλλοντος χώρου στο κτίριο του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών στις κεντρικές εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Πατρών στο Ρίο.

Είναι σημαντικό να τονιστεί ότι λόγω της έναρξης της αντιπυρικής περιόδου πραγματοποιήθηκε μία σειρά αντίστοιχων εργασιών πυροπροστασίας για την καλύτερη δυνατή πρόληψη του φαινομένου. Επιπλέον, στις δεξαμενές νερού στην Πανεπιστημιούπολη στο Ρίο, εκτελούνται οι ανάλογες εργασίες τοποθέτησης ανοξείδωτων φίλτρων εντός των νοτίων δεξαμενών καθώς και τοποθέτησης της κεντρικής βάνας παροχής νερού των ιδίων δεξαμενών.

Να σημειωθεί ότι μεταξύ των υπολοίπων έργων, στο Τμήμα Αρχιτεκτόνων Μηχανικών, οι εργασίες τοποθέτησης οπτικών ινών για την αποτελεσματικότητα της διασύνδεσης των κτιρίων βρίσκεται σε εξέλιξη όπως επίσης και οι εργασίες ανακαίνισης και αποκατάστασης των δωματίων στη Φοιτητική Εστία Πατρών και η ανακατασκευή των χώρων του ΚΕΔΙΒΙΜ στην Πανεπιστημιούπολη στο Ρίο.

Ωστόσο, στην Πανεπιστημιούπολη στο Κουκούλι ολοκληρώνονται οι εργασίες καθαρισμού των εξωτερικών χώρων για τη βελτίωση της καθημερινής ζωής στο Ίδρυμα. Τέλος, ολοκληρώνεται η οριοθέτηση της περιουσίας του Πανεπιστημίου Πατρών. Είναι χαρακτηριστικό ότι ύστερα από πολλά χρόνια το Ίδρυμα οριοθετεί και καταγράφει την περιουσία του.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα