Ολυμπιακοί Αγώνες: Έβαλε τις βάσεις για τελικό η Κορακάκη

29.07.2021 / 6:50
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
anna_korakaki_2.jpg

Πολύ καλή παρουσία στα προκριματικά των 25 μέτρων με σπορ πιστόλι για την Άννα Κορακάκη με την Ελληνίδα πρωταθλήτρια να έχει 294/300 και να βάζει τις βάσεις για πρόκριση στον τελικό.
Να υπερασπιστεί το χρυσό μετάλλιο που είχε κερδίσει στο Ρίο στα 25 μέτρα σπορ πιστόλι θέλει στο Τόκιο η Άννα Κορακάκη. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ολοκλήρωσε τις προσπάθειές της στο πρώτο σκέλος του προκριματικού, έχοντας 294/300, με επίδοση που μετά τις βολές των αθλητριών στα 3 από τα 4 γκρουπ την είχε στην 2η θέση. Η Κορακάκη είχε 98/100 στην πρώτη, 100/100 στη δεύτερη και 96/100 στην τρίτη δεκάδα των βολών της.

Για να καταφέρει να περάσει στον τελικό, θα πρέπει αύριο Παρασκευή να τα πάει το ίδιο καλά και στο δεύτερο σκέλος που είναι 30 βολές στο στόχο ταχείας βολής. Αν μετά το δεύτερο σκέλος βρεθεί μέσα στην πρώτη οκτάδα θα πάρει την πρόκριση για τον ημιτελικό και εκεί μετά από νέες πέντε βολές θα έχει την ευκαιρία αν βρεθεί μέσα στην τετράδα να διεκδικήσει ένα μετάλλιο. Για το χρυσό θα αγωνιστούν οι δύο πρώτες και 3η με την 4η για το χάλκινο.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα