Οικιακή βοηθός είχε «σηκώσει» τα πάντα – «Ξάφριζε» τους ιδιοκτήτες της με συσκευή εντοπισμού πολύτιμων ορυκτών – ΒΙΝΤΕΟ

18.08.2022 / 14:41
lafyra

Ακόμη και συσκευή εντοπισμού πολύτιμων ορυκτών είχε επιστρατεύσει η 40χρονη Γεωργιανή, που εργαζόταν ως οικιακή βοηθός και ξάφριζε τους ιδιοκτήτες τους. Η γυναίκα δρούσε στην περιοχή της Βούλας και μέχρι στιγμής έχουν εξιχνιαστεί τέσσερις περιπτώσεις.
Η 40χρονη αναζητούσε αγγελίες για άτομα που αναζητούσαν οικιακή βοηθό. Όταν γινόταν η πρόσληψή της, ξεκινούσε η παράνομη δραστηριότητα της.
Κατά το χρόνο εργασίας της, έχοντας στην κατοχή της ειδική συσκευή ανίχνευσης πολύτιμων ορυκτών, εντόπιζε και αφαιρούσε από το εσωτερικό των οικιών, αντικείμενα αξίας και κοσμήματα, τα οποία μεταπωλούσε προκειμένου να αποκομίσει άμεσα οικονομικό όφελος.
Παράλληλα με χρήση ειδικής πλαστελίνης, έκανε αντίγραφα των κλειδιών από τα σπίτια που εργαζόταν και στη συνέχεια τα παρέδιδε σε τουλάχιστον ένα συνεργό της, ο οποίος τα χρησιμοποιούσε για να διαρρήξει τις οικίες χωρίς να αφήνει ίχνη παραβίασης.
Κατά την έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι της από στελέχη της ασφάλειας Αττικής, εντοπίστηκαν μεταξύ άλλων, 50 ρολόγια, 15 φωτογραφικές μηχανές, τέσσερα περίστροφα, επτά ξίψη, επτά επιχρυσωμένες εικόνες, 43 κλειδιά σπιτιών, εικόνες και κοσμήματα.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα