Παρασκευή, 17.09.2021, 11:05 πμ

Ο Γιώργος Παπανδρέου στα Δημαρχεία Δυτικής Αχαΐας και Ερυμάνθου

09.07.2021 / 7:36
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
20210708_121743_resized_1

Ο πρώην Πρωθυπουργός και Βουλευτής Αχαΐας του Κινήματος Αλλαγής, Γιώργος Α. Παπανδρέου, συναντήθηκε την Πέμπτη με τον Δήμαρχο Δυτικής Αχαΐας, Σπύρο Μυλωνά, με τον οποίο συζήτησαν όλα τα σημαντικά προβλήματα του Δήμου και την αναγκαιότητα συνεργασίας για την αντιμετώπισή τους.

Κατά την συνάντηση τους έγινε εκτενής ενημέρωση από τον Δήμαρχο για τα θεσμικά και τοπικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η περιοχή.

Ο Γιώργος Α. Παπανδρέου, αναφέρθηκε ιδιαιτέρως στην αναγκαιότητα υποστήριξης της αποκέντρωσης, και στην ενδυνάμωση της σχέσης εμπιστοσύνης της τοπικής αυτοδιοίκησης με τον πολίτη.

Στη συνέχεια, ο πρώην Πρωθυπουργός, επισκέφθηκε τον Δήμαρχο Ερυμάνθου, Θεόδωρο Μπαρή.

Στη συνάντηση ενημερώθηκε για τα θέματα που αφορούν την περιοχή, την υδροδότηση των οικισμών του Δήμου, την προσπάθεια τουριστικής αξιοποίησης της παραλίμνιας περιοχής στο Φράγμα Πείρου – Παραπείρου καθώς και την βελτίωση του  αγροτικού οδικού δικτύου.

Ο Γιώργος Α. Παπανδρέου, εξέφρασε το ιδιαίτερο του ενδιαφέρον για τα προβλήματα της περιοχής και δεσμεύτηκε ότι θα συνεχίσει τις πρωτοβουλίες ώστε να συμβάλει στην ανάδειξη των αιτημάτων του Δήμου και στην προσπάθεια για την ικανοποίησή τους.

Τέλος, μετά από αυτόν τον κύκλο των συναντήσεών του με Δημάρχους του Νομού, ο πρώην Πρωθυπουργός, επισήμανε την ανάγκη οι Δήμοι να διαδραματίσουν τον αναπτυξιακό τους ρόλο στην πορεία για μια βιώσιμη πράσινη ανάπτυξη, και χαρακτήρισε απαραίτητη τη συμμετοχή τους στη διαμόρφωση της επόμενης ημέρας, για την Ελληνική κοινωνία και τη χώρα.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα