Παρασκευή, 17.09.2021, 7:32 πμ

Σήμερα η ημερίδα της Περιφέρειας Δυτ. Ελλάδος για την αναδοχή και την αποϊδρυματοποίηση- Συμμετάσχει η Υφυπουργός Δόμνα Μιχαηλίδου

09.07.2021 / 7:27
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
domna-mixailidou

Η προώθηση του θεσμού της Αναδοχής παιδιών, ως μέτρο παιδικής προστασίας ανήλικων που στερούνται προσωρινά, για διάφορους λόγους, τη βιολογική τους οικογένεια αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας. 

Στο πλαίσιο αυτό, σήμερα Παρασκευή, 9 Ιουλίου 2021 στις 11.30 το πρωί, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας διοργανώνει μία διαδικτυακή Ημερίδα με θέμα την «Αναδοχή και την Αποϊδρυματοποίηση», με στόχο την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση της κοινωνίας.

Στην Ημερίδα θα συμμετάσχουν η Υφυπουργός Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων κα Δόμνα Μιχαηλίδου, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος Νεκτάριος Φαρμάκης, ο αρμόδιος σε θέματα Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας στην ΠΔΕ, Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αχαΐας Χαράλαμπος Μπονάνος και η Γιώτα Μάνθου, Κοινωνική λειτουργός –Ψυχολόγος, Υπεύθυνη Επιχειρησιακής συντονιστικής Υπηρεσίας Δράσεων Παιδικής Προστασίας Ε.Κ.Κ.Α. 

Χαιρετισμό θα απευθύνουν οι Αντιπεριφερειάρχες Αιτωλοακαρνανίας, Μαρία Σαλμά και Ηλείας, Βασίλειος Γιαννόπουλος, αντίστοιχα.

Στην Ημερίδα θα παρουσιαστεί τέλος και το τηλεοπτικό σποτ που δημιούργησε η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας με τη βοήθεια του Πατρινού Σκηνοθέτη-Σεναριογράφου Παναγιώτη Φαφούτη. Το σποτ προωθεί το μήνυμα «Μία Οικογένεια για Κάθε Παιδί», ώστε ο καθένας να ενημερωθεί και να ευαισθητοποιηθεί, προσφέροντας μέσα από το θεσμό της Αναδοχής βοήθεια σε παιδιά που το έχουν ανάγκη.

Το κοινό μπορεί να παρακολουθήσει την Ημερίδα μέσω του συνδέσμου: https://www.youtube.com/watch?v=J7RFI06pJ-s  απ’ όπου θα μεταδίδεται ζωντανά.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα