Παρασκευή, 30.04.2021, 5:26 μμ

Ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος συγκλονίζει για την απώλεια της συζύγου του: «Έφυγε τζάμπα»

29.04.2021 / 19:12
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
svtirakopoulos

Στην απώλεια της συζύγου του, πριν από δύο χρόνια, μετά από ενδονοσοκομειακή λοίμωξη που υπέστη όταν χειρουργήθηκε, αναφέρθηκε ο αθλητικογράφος Χρήστος Σωτηρακόπουλος, λέγοντας ότι ο θάνατός της «έγινε τζάμπα».

«Η πιο δύσκολη στιγμή που περάσαμε και τα παιδιά κυρίως που είναι σε σχετικά μεγάλη ηλικία πια, όταν φεύγει η μητέρα από τη ζωή… Στη μητέρα ο άνθρωπος, λέει, ορφανεύει. Αυτή ήταν η πιο δύσκολη στιγμή, έγινε… τζάμπα. Πήγε να κάνει μια απλή αλλαγή στο ισχίο, την έκανε, σηκώθηκε, περπάτησε, πήρε μικρόβιο και σε λίγες μέρες έφυγε», είπε ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Αναφερόμενος στην επαγγελματική του διαδρομή, ο αθλητικογράφος δήλωσε «παιδί της τηλεόρασης. Διάλεξα ένα επάγγελμα το οποίο με έχει κάνει να μην έχω αισθανθεί ότι έχω δουλέψει στη ζωή μου. Όλη η τελευταία δεκαετία τραυμάτισε την εμπιστοσύνη του κοινού προς τα media. Όχι, δεν με στεναχωρεί ότι και να μου πει κάποιος, σε επίπεδο κριτικής. Κάνεις μια δουλειά 40 χρόνια στην οποία εσύ κρίνεις, οπότε δεν μπορείς να λες να μην κρίνουν εσένα», είπε.

Ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος για την απώλεια της συζύγου του

«Είχα πάρα πολλές προτάσεις στα 23 χρόνια που ήμουν στο Mega. Μου έγιναν προτάσεις να κάνω μια πρωινή εκπομπή και ένα γενικό τηλεπαιχνίδι. Ποτέ δεν είπα ναι. Όποιοι προσπαθούν να κάνουν πάρα πολλά πράγματα, καταλήγουν να τα κάνουν μέτρια», σημείωσε.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα