Ο Άγγελος Στεργιόπουλος με τον Σπ. Μυλωνά

25.08.2023 / 13:01
369980666_632609765673440_8112265033462742868_n

Την εκλογική του κάθοδο στο πλευρό του Δημάρχου Σπύρου Μυλωνά ανακοίνωσε ο επί κεφαλής της δημοτικής παράταξης ΕΛΠΙΔΑ Άγγελος Στεργιόπουλος. Η συνεργασία ανακοινώθηκε με παράλληλες δηλώσεις των δύο ανδρών.

Δήλωση Άγγελου Στεργιόπουλου:

«Το 2019 ανέλαβα την πρωτοβουλία για τη σύσταση της δημοτικής παράταξης «Ελεύθεροι Πολίτες Δυτικής Αχαΐας» (ΕΛΠΙΔΑ). Δώσαμε τότε την δική μας εκλογική μάχη. Στα χρόνια που μεσολάβησαν ασκήσαμε δημιουργική αντιπολίτευση. Υπήρξαν σημεία διαφωνίας αλλά και συγκλίσεων με τη δημοτική αρχή του Σπύρου Μυλωνά.

Ενόψει των δημοτικών εκλογών του προσεχούς Οκτωβρίου προέκυψε ένα μείζον γεγονός. Είναι η εμφάνιση υποψηφίου που δεν ενδιαφέρεται για το Δήμο και τους δημότες, που δεν είναι καν δημότης και δεν θα ψηφίσει τον εαυτό του, που αναζητεί την προσωπική του τακτοποίηση και που είναι φορέας ξένων προς το Δήμο συμφερόντων.

Η εξέλιξη αυτή θέτει όλους προ των ευθυνών τους. Προσωπικά
αναλαμβάνω το μερίδιο της ευθύνης που μου αναλογεί και γι’ αυτό στις προσεχείς δημοτικές εκλογές θα συνεργαστώ με το Δήμαρχο Σπύρο Μυλωνάς και θα δώσω μαζί του την εκλογική μάχη.

Είναι μια μάχη για την ολοκλήρωση ενός σημαντικού έργου, για την προάσπιση των συμφερόντων του Δήμου και των συνδημοτών, για την παραμονή στη δημοτική αρχή ανθρώπων με καθαρά χέρια. Είναι μια μάχη που θα την δώσουμε όλοι μαζί και που θα την κερδίσουμε όλοι μαζί».

Δήλωση Σπύρου Μυλωνά:

«Η απόφασή μας να δώσουμε μαζί τη μάχη των δημοτικών εκλογών με γεμίζει μας ικανοποίηση και αισιοδοξία. Με τον
Άγγελο Στεργιόπουλο είχαμε διαφωνίες αλλά και συμφωνίες στα χρόνια που πέρασαν. Όμως πάντοτε οι σχέσεις μας χαρακτηρίζονταν από πολιτική εντιμότητα, ανιδιοτέλεια και καθαρότητα. Αυτά τα στοιχεία είναι που μας οδήγησαν στην απόφαση της συνεργασίας και της σύμπραξης. Ενώνουμε τις δυνάμεις μας για ένα κοινό σκοπό. Ένα καλύτερο αύριο για τη Δυτική Αχαΐα και τους ανθρώπους της, μακριά από ιδιοτέλειες και ξένα προς τον τόπο μας συμφέροντα».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα