Ντίνος Σιωμόπουλος: «Θα με σκότωνε και εμένα και τα παιδιά μου»

19.11.2023 / 10:18
siomo-600x336

Μια προσωπική του εμπειρία αποκάλυψε στον αέρα του MEGA ο Ντίνος Σιωμόπουλος, με έναν ασυνείδητο οδηγό, ο οποίος παραβίασε το κόκκινο φανάρι και θα μπορούσε να είχε σκοτώσει τον ίδιο και τα παιδιά του.

Ο παρουσιαστής της εκπομπής «MEGA Σαββατοκύριακο», Ντίνος Σιωμόπουλος, αποκάλυψε την τρομακτική εμπειρία που είχε στο δρόμο με τον ασυνείδητο οδηγό, κατά τη διάρκεια της συζήτησης για τη μηχανή που παρέσυρε μια ηλικιωμένη στο Ηράκλειο και την εγκατέλειψε.

«Όταν περνάς το κόκκινο, είναι σαν να έχεις ένα πιστόλι και να πυροβολείς εκείνη τη στιγμή, γιατί έχεις μεγάλη πιθανότητα να σκοτώσεις», είπε ο Ντίνος Σιωμόπουλος, με τον πρόεδρο της ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων ΝΑ Αττικής, Γιώργο Καλλιακμάνη, να συμφωνεί και να προσθέτει ότι «αυτό λέγεται ενδεχόμενος δόλος».

«Πόσες φορές το έχουμε δει να γίνεται μπροστά στα μάτια μας, να σας πω ένα προσωπικό μου περιστατικό, επειδή μίλαγα με το παιδί μου δεν ξεκίνησα αμέσως από το φανάρι, περνάει ένας τύπος μπροστά, τέτοιο κόκκινο δεν έχω ξαναζήσει στη ζωή μου, λέω θα με σκότωνε και εμένα και τα παιδιά μου. Εδώ μιλάμε ότι πέρασε κόκκινο κόκκινο, το ευχαριστήθηκε ρε παιδί μου», είπε ο Ντίνος Σιωμόπουλος.

Όσον αφορά το περιστατικό στο Ηράκλειο, η δικηγόρος Εβίτα Βαρελά δήλωσε στο MEGA πως «είναι εγκληματική ενέργεια, διώκεται από τον ΚΟΚ, και απορώ με την αναλγησία. Είναι μια ανθρώπινη ζωή, πρόκειται για μια πράξη ανάλγητη και δεν είναι η πρώτη φορά που το βλέπουμε αυτό».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα