Νικολέττα Βλαβιανού για τη σεξουαλική παρενόχληση: Συμβαίνουν συνέχεια στη δική μας δουλειά

14.03.2021 / 3:27
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
Nikoletta_Vlavianou

Στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου βρέθηκε η Νικολέττα Βλαβιανού και μεταξύ άλλων μίλησε για την πρώτη της θεατρική δουλειά στην οποία και δέχθηκε σεξουαλική παρενόχληση την οποία και κλήθηκε στη νεαρή της ηλικία να διαχειριστεί.

«Θυμάμαι ότι στην πρώτη μου δουλειά, το καλοκαίρι μόλις αποφοιτήσαμε, που είχα μια πρόταση αμέσως υπήρξε μια σεξουαλική παρενόχληση. Απλά είπα «γεια» και άνοιξε μια άλλη πόρτα».

«Είναι πράγματα τα οποία συμβαίνουν συνέχεια στη δική μας δουλειά. Ήταν κάπως δεδομένα» πρόσθεσε με ειλικρίνεια η ηθοποιός. «Πάντα υπάρχει γιατί υπάρχει αυτό το η εξουσία. Η κατάχρηση της εξουσίας είναι στην ουσία. Μην ξεχνάμε, δε, ότι στα δικά μας επαγγέλματα που είναι προβεβλημένα δεν πάνε όλοι οι άνθρωποι γιατί θέλουν να κάνουν αυτή την καριέρα. Θέλουν να προβληθούν. Την εικόνα αγαπούν πιο πολύ και πάνω σε αυτήν δεν έχουν πάντα το υπόβαθρο της κουλτούρας».

Παράλληλα, η Νικολέττα Βλαβιανού που πρωταγωνιστεί στο καθημερινό σίριαλ της ΕΡΤ, «Χαιρέτα μου τον πλάτανο» μίλησε για την απομάκρυνση του συναδέλφου της, Πέτρου Φιλιππίδη.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα