Μητσοτάκης σε Υπουργούς: Μπαίνουμε όλοι στη μάχη

23.04.2024 / 8:16
680bf7a8-24-04-22_0048__DPD3431

Επίλεκτη ομάδα κορυφαίων Υπουργών σχηματίζει ο Κυριάκος Μητσοτάκης ως αιχμή του δόρατος για τη διείσδυση της Νέας Δημοκρατίας στην βάση,με στόχο την ανάδειξη του Κυβερνητικού έργου στη περιφέρεια.

Οι 12 Υπουργοί πήραν κατευθύνσεις από τον ίδιο τον Πρωθυπουργό επί 40 λεπτά και έχουν λάβει εντολή να ακούσουν τα παράπονα των πολιτών, να δώσουν απαντήσεις με επιχειρήματα και να σταθούν στο πλευρό τους.

Όλα αυτά χωρίς να διακόψουν λεπτό το Κυβερνητικό έργο που έχουν αναλάβει στα υπουργεία τους. Ταυτόχρονα ο Πρωθυπουργός έχει κατ’ ιδίαν πολύωρες συναντήσεις με όλη την κοινοβουλευτική ομάδα σε γκρουπ των 20 Βουλευτών από χθες μέχρι και την Μεγάλη Εβδομάδα.

Τι περιείχαν οι φάκελοι των «γαλάζιων» στελεχών
Σύμφωνα με πληροφορίες του CNN Greece, η κεκλεισμένων των θυρών συνάντηση στα κεντρικα γραφεία του κόμματος ξεκίνησε με εισήγηση του Πρωθυπουργού. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ζήτησε από τους Υπουργούς να μπουν δυναμικά στον αγώνα, να γυρίσουν ολόκληρη την Ελλάδα, να μιλήσουν για το Κυβερνητικό έργο αλλά και το πυκνό κοινοβουλευτικό έργο μέχρι τις ευρωεκλογές, καθώς η Κυβέρνηση φέρνει συνεχώς νομοσχέδια.

«Μπαίνουμε όλοι στη μάχη», δήλωσε σύμφωνα με πληροφορίες του CNN Greece ο Πρωθυπουργός, ζήτησε από τους Υπουργούς σε συντονισμό με την Πειραιώς να επισκεφθούν τουλάχιστον για πάνω από πέντε ημέρες τις περιοχές που ανέλαβαν και μοίρασε στους Υπουργούς φακέλους με τα γαλάζια στελέχη που θα τους βοηθήσουν στις περιοδείες τους, συγκεκριμένα τοπικούς παράγοντες αλλά τους υπεύθυνους εκλογικού αγώνα κάθε περιοχής.

Πληροφορίες του CNN Greece λένε πως εντός ημερών θα κλειδώσουν οι περιοδείες των Υπουργών σε συνεννόηση με τον Γενικό Διευθυντής της Νέας Δημοκρατίας Γιάννη Σμυρλή ενω θα τους δοθεί και αναλυτικός φάκελος με όλο το κυβερνητικό έργο στην κάθε περιοχή.

Αύριο νέα σύσκεψη θα λάβει χώρα στα κεντρικά γραφεία του κόμματος για να κλειδώσει και ομάδα Υφυπουργών, Γενικών Γραμματέων και Βουλευτών που θα συνοδεύει τον κάθε Υπουργό.

cnn.gr

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα