Μιχάλης Οικονόμου – Γιώργος Μακρής: Μετά το σύμφωνο συμβίωσης, ετοιμάζονται να βαφτίσουν το γιο τους

20.10.2021 / 20:47
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
ka 19

Σύμφωνο συμβίωσης υπέγραψαν οι ηθοποιοί Μιχάλης Οικονόμου και Γιώργος Μακρής πριν λίγες μέρες, επισημοποιώντας με αυτόν τον τρόπο την σχέση τους. Το ζευγάρι μετρά πολλά χρόνια σχέσης και  μάλιστα έχουν υιοθετήσει και ένα παιδάκι. Σε παλιότερη συνέντευξη του, ο Μιχάλης Οικονόμου μάλιστα είχε αναφέρει πως στην περίπτωση τους ο Γιώργος Μακρής είναι νομικά ο πατέρας του 2χρονου παιδιού ενώ εκείνος είναι ο «αόρατος» γονιός.

Πλέον το ζευγάρι έχει αποφασίσει να σταματήσει να μιλάει για το θέμα του παιδιού καθώς επιθυμεί να το διαφυλάξει από κακεντρεχή σχόλια τα οποία μπορεί να φτάσουν στα αυτιά του.

«Προσπαθώ να μην μιλάω πολύ γι΄αυτό, έχω μιλήσει γι’ αυτό γιατί θεωρώ ότι είναι σημαντική η ορατότητα ομόφυλων ζευγαριών που θέλουν να γίνουν γονείς και το δικαιούνται. Η αλήθεια είναι πως σε μια χώρα σαν τη δική μας, είναι σημαντικό να ακούγεται από ανθρώπους που έχουν και μια δημοσιότητα. Γι’ αυτό και το έκανα. Η αλήθεια είναι όμως πως επειδή μεγαλώνει το παιδί και πάει στον παιδικό θέλω να τον διαφυλάξω από κακεντρεχή σχόλια» είχε πει ο Μιχάλης Οικονόμου σε πρόσφατη συνέντευξη του στο Στούντιο 4 της ΕΡΤ.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα