Παρασκευή, 7.05.2021, 5:43 μμ

«Μαύρο Πάσχα» για τους 145 της Κοινωφελούς – Παραμένουν απλήρωτοι

01.05.2021 / 11:51
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
ROROS_

Σε ανακοίνωσή της η Δημοτική Παράταξη «Ώρα Πατρών» αναφέρει:
«Για άλλη μια φορά έκανε την ανάγκη φιλοτιμία η δημοτική αρχή Πελετίδη για να επαναπροσλάβει με δικαστική απόφαση 145 εργαζόμενους της κοινωφελούς εργασίας που είχαν προσφύγει στη δικαιοσύνη.
Από τους πύρινους λόγους πριν τις δημοτικές εκλογές του 2019 στα σκαλιά των δικαστηρίων, ότι θα τους επαναπροσλάβουν, με κλείσιμο των υπηρεσιών του δήμου έως το δεν μπορούμε να σας προσλάβουμε γιατί δεν μας αφήνει η νομική υπηρεσία ένας δρόμος «εκλογές».
Αφού υφάρπαξαν ψηφοθηρικά τους ψήφους των εργαζομένων πουλώντας ελπίδα, στη συνέχεια βρήκαν φτηνές δικαιολογίες. Άλλωστε στο δημοτικό συμβούλιο την Τετάρτη 28/4 σε ερώτηση της Ώρας Πατρών γιατί καταψήφισαν στην οικονομική επιτροπή την στήριξη άλλης ομάδας εργαζομένων της κοινωφελούς εργασίας για τη δικάσιμο, ο κ. Δήμαρχος αφού μίλησε εφ’ όλης της ύλης και αφού καταράστηκε το σύστημα στο τέλος είπε ότι δεν τους προσλαμβάνουμε.
Πάντως ότι θα άφηναν την ομάδα των 145 εργαζόμενων που τους υποχρέωσε το δικαστήριο να προσλάβουν πριν ενάμιση μήνα απλήρωτους το Πάσχα, τέτοιο καψόνι πραγματικά ξεφεύγει κάθε σοβαρής λογικής και ανάγεται στο χώρο της φαντασίας. Η παράταξή μας έθεσε το θέμα πληρωμής τους κατά τη συνεδρίαση της Τετάρτης 28/4 και έλαβε διαβεβαίωση από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο, ότι έχει ενταχθεί στην αναμόρφωση του προϋπολογισμού και ότι θα έχει θετική έκβαση. Η βαθιά συντηρητική πολιτική της Λαϊκής Συσπείρωσης και το δόγμα όποιος δεν είναι μαζί μας είναι απέναντι, εφαρμόζεται κατά γράμμα…
Καλό Πάσχα κ. Πελετίδη και μέλη της Δημοτικής αρχής.
Καλή Ανάσταση εργαζόμενοι. Καλή Ανάσταση Πατρινοί».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα