Μαστοράκης για Μπάλντουιν: «Υπάρχει υποψία πως η σφαίρα τοποθετήθηκε επίτηδες στο όπλο»

22.10.2021 / 22:30
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
ka 31

 Σκηνοθέτης και ο ίδιος και με πολλά «χιλιόμετρα» σε γυρίσματα, ο Νίκος Μαστοράκης μίλησε στην εκπομπή LIVE NEWS για το δυστύχημα που έγινε με τον Αλεκ Μπάλντουιν, που σκότωσε κατά λάθος μία γυναίκα με κανονική σφαίρα, από όπλο ταινίας σε πρόβα.

«Μίλησα με φίλους και συναδέλφους στο Hollywood και κρίνουν και εκείνοι όπως και εγώ πολύ ύποπτο το ότι βρέθηκε μια σφαίρα σε ένα όπλο κατά τη διάρκεια πρόβας. Τα άσφαιρα δεν έχουν βλήμα και είναι οπτικά πολύ διαφορετικά από τις κανονικές, έχουν απλώς μία πλαστική τάπα, η οποία εκσφενδονίζεται κατά την εκπυρσοκρότηση του όπλου. Γι αυτό, με τα άσφαιρα δεν γίνεται πρόβα» είπε ο Νίκος Μαστοράκης.

Και συνέχισε: «Το όπλο του prob guy δίνει στον ηθοποιό στην πρόβα είναι άδειο και όταν έρχεται η στιγμή να γίνει η σκηνή, τότε δίνεται στον ηθοποιό το όπλο αυτό και τότε ακόμα και η κάμερα μπροστά έχει προστατευτικό plexiglass. Επομένως υπάρχει υποψία πως αυτή η σφαίρα τοποθετήθηκε επίτηδες σε αυτό το όπλο».

Ο Νίκος Μαστοράκης, διευκρίνισε: «Δεν υπάρχει κανένας λόγος ανάμεσα στα πυρομαχικά της ταινίας να υπάρχει πραγματική σφαίρα… Η περίπτωση του γιου του Μπρους Λι, είναι εξηγήσιμη καθώς η σφαίρα ήταν στη θαλάμη και κανείς δεν την είδε όταν φόρτωσε τα άσφαιρα»…

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα