Βιτριόλι: Ντροπιασμένοι οι συγγενείς της κατηγορούμενης

22.10.2021 / 22:12
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
ka 28

Λίγο πριν την απόφαση του δικαστηρίου για την πολύκροτη επίθεση με το βιτριόλι σε βάρος της Ιωάννα Παλιοσπύρου, η οικογένεια της κατηγορούμενης ζει τις δικές της δύσκολες ώρες.

Όπως είπε η θεία της μιλώντας στον Alpha, οι γονείς της είναι ακόμα σε σοκ τόσο για την πράξη όσο και για τη στάση που έχει μέχρι σήμερα.

«Δε μπορούμε να διανοηθούμε αυτό το παιδί ότι έφτασε να κάνει κάτι τέτοιο. Σας ορκίζομαι δε μπορούμε να καταλάβουμε, η οικογένειά μας, τι του συνέβη στην ψυχή του στο μυαλό του και έκανε κάτι τέτοιο. Θέλαμε πάρα πολύ όλη μας η οικογένεια να της το πούμε: Γιατί αυτό; Ήσουν μια χαριτωμένη. Τι έπαθες; Τι σου έλειπε;».

Στην Αιτωλοακαρνανία, όπου ζουν οι γονείς και ένα από τα αδέρφια της Έφης, όλοι τους αγωνιούν…

Σύμφωνα με την συγγενή της κατηγορούμενης, η οικογένειά της ποτέ δεν έμαθε, τι ήταν αυτό που την έσπρωξε στην πράξη της. «Την ρώτησε και η μητέρα, στο μεγάλο βάσανο της κοπέλας. Της λέει γιατί παιδί μου έκανες αυτό το πράγμα; Δεν πρόκειται να σας μιλήσω της είπε».

«Κλαίμε κι εμείς συνεχώς για αυτό που συνέβη. Και στην οικογένεια και για την Ιωάννα πονάμε. Πονάμε και για την κοπέλα που έπαθε, πονάμε και για αυτή την οικογένεια που κατηγορείται συνεχώς» συμπλήρωσε.

«Είναι μία μαύρη κατάσταση».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα