Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη: Επισκέφθηκε μουσείο στην Καλαμάτα εν μέσω λοκντάουν

16.12.2020 / 15:44
mareva-4

Στην Καλαμάτα, όπως μεταδίδουν τα τοπικά ΜΜΕ, βρέθηκε η σύζυγος του Πρωθυπουργού Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη. Μάλιστα ένα από τα σημεία επίσκεψής της φαίνεται πως ήταν η Συλλογή Ελληνικών Ενδυμασιών της Βικτώριας Καρέλιας στο ξεχωριστό μουσείο που φιλοξενείται στην οδό Σταδίου.

Η επίσκεψη της Μαρέβας Μητσοτάκη έγινε μαζί με στελέχη του οίκου Dior. Ωστόσο, πολλοί θέτουν το ερώτημα πως ενώ απαγορεύεται η μετακίνηση από νομό σε νομό, με τι sms μετακινήθηκε η σύζυγος του πρωθυπουργού; Το ταξίδι αυτό σχολιάστηκε αρνητικά στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης και μετά το σάλο που προκλήθηκε «κύκλοι» του Μαξίμου έδωσαν απάντηση μέσω του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων.

Όπως αναφέρει το τηλεγράφημα:

Απάντηση σε σχόλια για την παρουσία της συζύγου του πρωθυπουργού στην Καλαμάτα, έδωσαν συνεργάτες του Κυριάκου Μητσοτάκη. Σύμφωνα με τα όσα είπαν:

“H χυδαιότητα κάποιων έχει ξεπεράσει κάθε όριο. Οφείλουμε να σημειώσουμε λοιπόν ότι η κ. Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη δεν πήγε στην Καλαμάτα για εκδρομή, αλλά κατόπιν της προβλεπόμενης έγγραφης άδειας από την Πολιτική Προστασία, συνοδεύοντας στελέχη του οίκου Dior, ενός από τους μεγαλύτερους παγκοσμίως, που ήρθαν στη χώρα μας προκειμένου να ερευνήσουν ύστερα από περιήγηση σε μουσεία, τη δυνατότητα η νέα τους collection το 2021 να έχει αναφορά στην Ελλάδα με αφορμή και τα 200 χρόνια από την ανεξαρτησία. Το γεγονός αυτό, όπως αντιλαμβάνονται όλοι, θα αποτελέσει σημαντική προβολή για τη χώρα. Είναι επίσης γνωστό ότι η κα Μητσοτάκη ασχολείται συστηματικά με την προώθηση της ελληνικής χειροτεχνίας στον κόσμο, γεγονός που σχετίζεται άμεσα με την υλοποίηση της collection. Έλεος πια με τη μικροπρέπεια!”

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα