Λευτέρης Ζαμπετάκης: “Ήμουν παρών σε ένα από τα περιστατικά που συνέβησαν με τον Φιλιππίδη”

18.03.2023 / 19:20
9836d904c2d34da98a7247603e0544e5

Ο ηθοποιός Λευτέρης Ζαμπετάκης με αφορμή την συμμετοχή του στην σειρά “Κάνε ότι κοιμάσαι” αλλά και την είσοδό του στην “Γη της ελιάς” παραχώρησε μια συνέντευξη στο περιοδικό “7 Μέρες Tv” και τον δημοσιογράφο Γιάννη Βίτσα. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε σε κακοποιητικές συμπεριφορές που συνάντησε αλλά και στην κατάθλιψη.

Υπήρξε κάποια στιγμή στη ζωή σας που μπλέξατε στα σκοτάδια, καθώς περάσατε κατάθλιψη. Τι σας έμαθε εκείνη η περίοδος;

Αυτό που έμαθα από εκείνη την εμπειρία – και είναι και ο λόγος που μιλάω για αυτήν ανοιχτά – είναι πως πρόκειται για κάτι που ξεπερνιέται και ότι μπορείς να βγεις στο φως ακόμα κι αν βρίσκεσαι στη χειρότερη φάση. Αν, ως άνθρωπος, έχεις λίγο φως μέσα σου, αυτό θα σε βοηθήσει να σωθείς. Αυτή η εμπειρία, λοιπόν, μου δίδαξε την υπομονή. Χρειάζεται υπομονή για να περάσει. Η υπομονή είναι πολύ μεγάλη αρετή. Επίσης, μου έμαθε να μην θέτω πολύ μακρινούς στόχους. Να δίνω αξία στα μικρά πράγματα.

Κάνατε ψυχοθεραπεία εκείνο το διάστημα;

Ναι, έκανα και συνεχίζω να κάνω, πολλά χρόνια τώρα. Πλέον κάνω ομαδική ψυχοθεραπεία και είναι πολύ βοηθητική.

Έχετε βιώσει κακοποιητικές συμπεριφορές στη δουλειά;

Φυσικά! Άλλωστε είναι καταγεγραμμένο ότι ήμουν παρών σε ένα από τα περιστατικά που συνέβησαν με τον Πέτρο Φιλιππίδη. Ήμουν με τη Λένα Δροσάκη και θεωρώ επίτευγμα που προκαλέσαμε, μέσα στο θίασο, την απόλυση του από την Κάτια Δανδουλάκη – και αυτό είναι προς τιμήν της. Σηκώσαμε ύστερα από τόσα χρόνια ανάστημα και είπαμε “Φτάνει! Ως εδώ”. Έχω υποστεί χυδαιότητα και απαίσιες συμπεριφορές και μάλιστα αυτός ήταν και ο λόγος που σταμάτησα για τρία χρόνια να κάνω θέατρο και τηλεόραση. Και για αυτό έχω βγει τόσο ενεργά μπροστά τώρα και λέω “ναι” σε τέτοιους ρόλους. Για να πω στον κόσμο ότι υπάρχουν αυτοί οι άνθρωποι εκεί έξω και σας το λέω εγώ, που έχω υποστεί τις συνέπειες των συμπεριφορών τους.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα