Σίσσυ Χρηστίδου: Άναυδη με το δημοσίευμα για τον σταθμάρχη στα Τέμπη

18.03.2023 / 19:46
xristidou-1

Έντονη αντίδραση από τη Σίσσυ Χρηστίδου στον τηλεοπτικό αέρα, μετά το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Τα Νέα» για τον σταθμάρχη με το πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη.

Όπως παρουσιάζει για πρώτη φορά το ρεπορτάζ της εφημερίδας, ο 59χρονος σταθμάρχης έκανε την πρώτη του βάρδια πριν λάβει την επίσημη πιστοποίηση μετά το τέλος της εκπαίδευσής του. 

«Στις 26 Ιανουαρίου, πριν βγουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων, ο 59χρονος έχει κανονικά βάρδια ως σταθμάρχης», αναπαρήγαγε η εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και ο Δημήτρης Καραστεφανής το δημοσίευμα από «Τα Νέα».

Και σχολίασε η Σίσσυ Χρηστίδου: «Άρα δίνει τις εξετάσεις, δεν βγαίνουν τα αποτελέσματα και ξεκινά βάρδιες. Έχουν βγει τα αποτελέσματα τώρα παιδιά; Πραγματικά απορώ… Φυσικά και θα τους το είπανε προφορικά γιατί τους βάλανε στις βάρδιες, χωρίς αποτελέσματα. Απίστευτο παιδιά, απίστευτο», ήταν η αντίδραση της παρουσιάστριας.

Και συμπλήρωσε: «Είναι σα να έχεις κάνει τα μαθήματα οδήγησης, να μην έχεις δώσει εξετάσεις και να παίρνεις το αμάξι να βγαίνεις στο δρόμο και όποιος βρεθεί μπροστά σου…» είπε η Σίσσυ Χρηστίδου.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα