Κυριάκος Μητσοτάκης για Παύλο Μπακογιάννη: «Τα λόγια του ηχούν ακόμη μέσα μου»

26.09.2021 / 15:47
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
paulos_mpakogiannis_fb (1)

Ανάρτηση για τα 32 χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Μπακογιάννη έκανε, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, o πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης. «Θα είναι για πάντα στην καρδιά μου και θα τον θυμάμαι με αγάπη» αναφέρει μεταξύ άλλων. 

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρει ότι οι άνανδροι δολοφόνοι που έκοψαν το νήμα της ζωής του Παύλου Μπακογιάννη δεν μπόρεσαν να ανακόψουν την ορμή των ιδεών του. «Τα λόγια του ηχούν ακόμη μέσα μου. Θα είναι για πάντα στην καρδιά μου και θα τον θυμάμαι με αγάπη», σημειώνει. 

Η ανάρτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη για τον Παύλο Μπακογιάννη: 

«Σαν σήμερα, πριν από 32 χρόνια, άνανδροι δολοφόνοι έκοψαν το νήμα της ζωής του Παύλου Μπακογιάννη. Δεν μπόρεσαν, όμως, να ανακόψουν την ορμή των ιδεών του» γράφει σε ανάρτηση του στο Facebook o πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης. 

Και προσθέτει: «Η εθνική ενότητα και η πολιτική ωριμότητα είναι, πια, πλειοψηφική πραγματικότητα: τα δυνατά δέντρα που ρίζωσαν και μεγαλώνουν στη χώρα, πάνω στους σπόρους της σκέψης και της δράσης του Παύλου. Τα λόγια του ηχούν ακόμη μέσα μου. Θα είναι για πάντα στην καρδιά μου και θα τον θυμάμαι με αγάπη».

Σαν σήμερα, πριν από 32 χρόνια, άνανδροι δολοφόνοι έκοψαν το νήμα της ζωής του Παύλου Μπακογιάννη. Δεν μπόρεσαν, όμως,…

Posted by Kyriakos Mitsotakis on Sunday, September 26, 2021

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα