Κρήτη – Αγωνία για τη διασωληνωμένη έγκυο με κοροναϊό – Δεν μπόρεσαν να κάνουν καισαρική

02.09.2021 / 18:30
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
The Prime Minister of Greece, Kyriakos Mitsotakis, visits the new ICU ward at KAT General Hospital, in Athens, on Feb. 4, 2021 / Επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στις νέες κλίνες ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Αττικής ΚΑΤ, στην Αθήνα, στις 4 Φεβρουαρίου, 2021

Οι γιατροί του Βενιζέλειου Νοσοκομείου, παρακολουθούν στενά την 36χρονη έγκυο που είναι διασωληνωμένη λόγο κοροναϊού. Χωρίς αποτέλεσμα ολοκληρώθηκε η προσπάθειά τους να προχωρήσουν σε καισαρική.

Σύμφωνα με το creta24.gr, oι γιατροί έχουν στήσει μία τεράστια επιχείρηση για να αντιμετωπίσουν την κατάστασή της. Αρχικά, αποφάσισαν μετά από συμβούλιο να ξεκινήσουν την καισαρική, αν και η γυναίκα βρίσκεται στην 25η εβδομάδα της κύησης.

Πιθανή αστάθεια της κατάστασης της εγκύου

Όλα ετοιμάστηκαν για τη δύσκολη επέμβαση. Ωστόσο, στη συνέχεια έκριναν ότι δεν μπορούσε να προχωρήσει η καισαρική, λόγω της πιθανής αστάθειας που θα παρουσίαζε η έγκυος.

Οι γιατροί παρακολουθούν στενά την 36χρονη και δεν έχουν εγκαταλείψει την προσπάθεια να πάρουν το βρέφος, κάτι που θα επιχειρήσουν πιθανότατα το βράδυ εφόσον οι συνθήκες το επιτρέψουν ή αύριο το πρωί.

Σε κάθε περίπτωση πάντως ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό βρίσκονται σε διαρκή εγρήγορση κι αναμένουν την κατάλληλη στιγμή για να πράξουν το καλύτερο δυνατό για μητέρα και παιδί

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα