Κορωνοϊός – Η διασπορά δείχνει τα δόντια της στην Αχαΐα

23.08.2021 / 22:07
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
ka 72

Στα 2.433 κρούσματα έφτασε η Αχαΐα με το νέο τριψήφιο αριθμό μολύνσεων που ανακοίνωση την Δευτέρα ο ΕΟΔΥ στην καθημερινή του ενημέρωση.

Με τα 118 κρούσματα της Δευτέρας η Αχαΐα ξεπέρασε για ακόμα μία μέρα το Ηράκλειο και εξακολουθεί να είναι στην τρίτη θέση μετά την Αττική και την Θεσσαλονίκη από όλες τις περιφερειακές ενότητες της επικράτειας.

Μάλιστα, υπάρχει αρκετός φόβος στις υγειονομικές αρχές από σήμερα για τα κρούσματα που είναι να ανακοινωθούν την Τρίτη, ημέρα που εντοπίζονται παραδοσιακά οι περισσότερες μολύνσεις της εβδομάδας.

Το σίγουρο είναι  η Αχαΐα με τα νούμερα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση πάει να κλείσει τον μήνα με κοντά στις 3.000 μολύνσεις, απειλώντας ακόμα και τον χειρότερο μήνα της πανδημίας για αυτής που ήταν ο Μάρτης.

Ο αριθμός δε των ενεργών κρουσμάτων για την Αχαΐα έχει ξεπεράσει τα 1.000 αφού μόνο την περασμένη εβδομάδα (από την Κυριακή 15 Αυγούστου έως την Κυριακή 22 Αυγούστου) είχαν φτάσει τα 920. Η διασπορά εντοπίζεται κυρίως στην Πάτρα και στο Αίγιο, ενώ υπάρχουν και μία αύξηση στην Δυτική Αχαΐα.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η διασπορά είναι αυξημένη και στην Ηλεία τις τελευταίες ημέρες με 77 κρούσματα την Δευτέρα., με την Αιτωλοακαρνανία να σημειώνει και αυτή 51 νέες μολύνσεις.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα