Κορωνοϊός – Αχαΐα: Αντί για μείωση μετά το lockdown, αυξάνονται τα κρούσματα- Πόσα φτάσαμε τον Νοέμβριο

18.11.2020 / 20:08
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
γκο 1

Αύξηση της διασποράς υπάρχει στην Αχαΐα τις τελευταίες τρεις μέρες με τον αριθμό των κρουσμάτων να είναι από τα 30 και πάνω.

Όλα δείχνουν ότι ο μέσος όρος κρουσμάτων που είχε η περιφερειακή ενότητα της Αχαΐας από τις αρχές Νοεμβρίου και μετά, δηλαδή τα 20 με 25 κρούσματα έχει αλλάξει και ο δείκτης έχει ανέβει πιο πάνω.

Πλέον με τα 30 κρούσματα της Δευτέρας, τα 34 της Τρίτης (αρνητικό ρεκόρ από την αρχή της πανδημίας και τα 32 της Τετάρτης, έχουμε φτάσει σε ένα σύνολο 441 κρουσμάτων για τον μήνα Νοέμβριο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του dete.gr οι βασικές εστίες της διασποράς είναι η Δυτική Αχαΐα και η Κάτω Αχαγιά, ενώ υπάρχει μία αυξητική τάση στην περιοχή της Χαλανδρίτσας και του Ερυμάνθου.

Διασπορά υπάρχει φυσικά και στο κέντρο της Πάτρας. Η αύξηση των τελευταίων ημερών ανησυχεί τις υγειονομικές αρχές που μετά το  lockdown πίστευαν ότι τα κρούσματα θα μειωθούν και ότι θα φτάσουνε στις αρχές Δεκεμβρίου τα μονοψήφια νούμερα. Μέχρι ώρας όμως γίνεται το αντίθετο, παρόλο που η κατάσταση σε γενικές γραμμές παραμένει ελεγχόμενη.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα