Κατερίνα Καινούργιου: «Έχω υπάρξει σε κακοποιητικές σχέσεις και προσπαθούσα να τις σώσω»

21.04.2023 / 19:00
kainourgiou712-682x384-1

“Μην εμπιστεύεστε τα παλιά τα τοξικά” εκμυστηρεύτηκε η Κατερίνα Καινούργιου

Με αφορμή την σκηνική σύμπραξη της Λένας Δροσάκη και του Αλέξανδρου Μπουρδούμη, μετά τον χωρισμό τους, η Κατερίνα Καινούργιου επέλεξε να προχωρήσει σε μια προσωπική της εξομ0λόγηση στον αέρα της εκπομπής Super Κατερίνα το πρωινό της Παρασκευής στον Alpha.

Ειδικότερα, η παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «είμαι και Ταύρος και με έχει επηρεάσει αυτή η έκλειψη από χθες και φοβάμαι μην αρχίσω να λέω πράγματα που δεν πρέπει. Φοβάμαι, με φοβάμαι. Ούτως ή άλλως να πω κάτι αστρολογικό, πέρα από την πλάκα. Θέλω να πω ότι χθες ήταν μια πολύ σημαντική Κλείνουν κύκλοι οριστικά και δεν ξανανοίγουν, παλιοί κύκλοι και είναι μια πολύ ωραία αφορμή για εσάς να κάνετε καινούργια πράγματα».

«Να ανοίξετε νέους κύκλους, γενικότερα! Τέρμα στα παλιά τα τοξικά, να τα κλείνετε και να πάτε για καινούργια. Μην εμπιστεύεστε τα παλιά τα τοξικά» πρόσθεσε ακόμα η Κατερίνα Καινούργιου. «Και το λέει αυτό ένας άνθρωπος που έχω υπάρξει σε τοξικές σχέσεις και πάντα προσπαθούσα να τις σώσω. Καταργείς λοιπόν τον κύκλο και πας σε άλλα γιατί έρχεται κάτι καλύτερο».

«Επειδή μας παρακολουθεί και πολύς κόσμος, θέλω να πω ότι δεν είμαι η μόνη περίπτωση γυναίκας. Είναι πάρα πολλές γυναίκες στη δική μου ηλικία που είναι μόνες τους και έχουν κάνει λάθος επιλογές, έχουν βρεθεί σε τοξικές σχέσεις και τους πήρε καιρό να καταλάβουν» συμπλήρωσε η Κατερίνα Καινούργιου στην πρωινή εκπομπή του Alpha.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα