Πετράκος για Γεωργούλη: «Άνθρωποι στιγματίζονται και ρίχνονται στην πυρά με μια αναπόδεικτη κατηγορία»

21.04.2023 / 18:10
Petrakos-2

Θέση σε όσα έχουν συμβεί τις τελευταίες ημέρες με πρωταγωνιστεί τον Αλέξη Γεωργούλη μετά την καταγγελία σε βάρος του για σεξουαλική κακοποίηση θέλησε να πάρει ο Γρηγόρης Πετράκος.

Συγκεκριμένα, ο Γρηγόρης Πετράκος μέσα από ανάρτηση που έκανε στον λογαριασμό του στο facebook έκανε λόγο για αναπόδεικτες κατηγορίες, παραληρηματικές θεωρίες και κατακερματισμό των δυο φύλων.

«Διανύουμε το χειρότερο μεσαίωνα της ιστορίας. Άνθρωποι διαγράφονται, απομακρύνονται, στιγματίζονται και ρίχνονται στην πυρά μόνο με μια αναπόδεικτη κατηγορία. Το τεκμήριο αθωότητας αντικαθίσταται από το βιασμό των metooδων.

Tο διoξείδιo του @νθρακα βαφτίζεται “ρύπος” και η ελεύθερη μετακίνηση “ενεργειακo αποτύπωμα”. Η επιστήμη και η λογική αντικαθίσταται από τον παραλογισμό της πρ@σινης ατζέντας. Tο αντρικό και γυναικείο φύλο που αποτελεί την έκφραση του θετικού και αρνητικού πόλου της ανθρώπινης ψυχής κατακερματίζεται από δίπολο (όπως τα πάντα στη φύση) σε “φάσμα” 100 αυτο-προσδιορισμών.

Οι Συμπαντικοί Νόμοι αντικαθίστανται από παραληρηματικές θεωρίες. H ελευθερία, το δικαίωμα αλλά και το καθήκον του πολίτη να κρίνει και να ελέγχει την εξουσία βαφτίζεται συνωμοσιολογία. Η Δημοκρατία αντικαθίσταται από Τυραννία. Tο αυτεξούσιο και η αυτοδιάθεση βαφτίζεται “αντικοινωνική συμπεριφορά” και βιάζεται από την “κοινωνική ευθύνη”. Η ελεύθερη βούληση αντικαθίσταται από υποχρεωτικότητες.

Η αγάπη για την πατρίδα βαφτίζεται “νατιβισμός”, η άρνηση για αφομοίωση του πολιτισμού μας “ρατσισμός” και η αγάπη στο Θεό “σκοταδισμός”. Τα αρχέτυπα διαστρεβλώνονται και αντικαθίστανται από νοθευμένες δομές. Δεν έχουμε πολύ χρόνο. Ταρακουνηθείτε. Ανασυνταχθείτε. Μη συναινείτε» έγραψε χαρακτηριστικά ο Γρηγόρης Πετράκος.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα