Κάλεσμα από ΑΝΤΑΡΣΥΑ Πάτρας για το Πανεκπαιδευτικό Συλλαλητήριο

10.03.2021 / 10:36
μο 34

Σε ανακοίνωσή της η ΑΝΤΑΡΣΥΑ Πάτρας αναφέρει τα εξής: «Η μάχη δεν τελείωσε στην ψήφιση του νόμου Κεραμέως – Χρυσοχοϊδη  και αυτό το έχει ήδη αποδείξει το φοιτητικό κίνημα.

Αυτοί που ένα χρόνο τώρα δεν παίρνουν το παραμικρό μέτρο ώστε όλες οι βαθμίδες τις εκπαίδευσης να ανοίξουν και να λειτουργήσουν με ασφάλεια  , την ώρα που σκορπάνε εκατομμύρια για στρατό, αστυνομία , ΜΜΕ , και επιχειρηματικού ομίλους .

Αυτοί που οραματίζονται ένα εκπαιδευτικό σύστημα με πόρτες ορθάνοιχτες για την καπιταλιστική κερδοφορία και αμπαρωμένες για τα παιδιά της πληττόμενης πλειοψηφίας και τις κοινωνικές ανάγκες :

Θα βρουν το χείμαρρο της νεολαίας στο δρόμο τους και αυτός νόμος θα μπλοκαριστεί στην πράξη και θα ανατραπεί, όπως και η πολιτική τους.

Οι μεγάλες διαδηλώσεις του φοιτητικού κινήματος των τελευταίων εβδομάδων έχουν δαμορφώσει μια νέα πραγματικότητα. Ο πρώτος κύκλος αγώνων που έκλεισε με την ψήφιση του αντι-εκπαιδευτικού εκτρώματος Κεραμέως – Χρυσοχοΐδη παρέδωσε αβίαστα τη σκυτάλη στην αναβάθμιση της κοινωνικής και πολιτικής αντιπαράθεσης με την κυβέρνηση και την πολιτική της.

ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ !  – ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ

ΜΟΡΦΩΣΗ- ΔΟΥΛΕΙΑ –ΥΓΕΙΑ- ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ !».

10 ΜΑΡΤΗ: ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΠΑΝΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΣΤΗΝ ΠΛ.ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΤΙΣ 13:00 !

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα