Καλάβρυτα: Διαχείριση των κρουσμάτων κορωνοϊού στο «Καλλιμανοπούλειο» (φωτό)

11.01.2021 / 16:15
20210111 Μπονάνος- Καλλιμανοπούλειο

Στα Καλάβρυτα ο Αντιπεριφερειάρχης Χ. Μπονάνος μιλά για την διαχείριση των κρουσμάτων κορωνοϊού στο «Καλλιμανοπούλειο»

Σύσκεψη για την αντιμετώπιση θετικών κρουσμάτων κορωνοϊού  στο «Καλλιμανοπούλειο  Εκκλησιαστικό Διακονικό Κέντρο», πραγματοποιήθηκε σήμερα, Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2021 στο Δημαρχείο Καλαβρύτων με τη συμμετοχή του  Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Αχαΐας, αρμόδιου για θέματα δημόσιας υγείας  Χαράλαμπου Μπονάνου.

Κατά την διάρκεια της σύσκεψης εκτιμήθηκε η κατάσταση και δόθηκαν κατευθύνσεις για την καλύτερη διευθέτηση του ζητήματος, με σκοπό την ασφάλεια τροφίμων και εργαζομένων, ενώ τονίστηκε η ιδιαίτερα η μεγάλη προσπάθεια που απαιτείται για τον  περιορισμό της διασποράς.

Από την πλευρά του, ο Αντιπεριφερειάρχης παρενέβη στον Αντιπρόεδρο του ΕΟΔΥ για την άμεση αποστολή συνεργείου προκειμένου να διενεργηθούν  μοριακά τέστ. Παράλληλα δρομολογήθηκε και ξεκίνησε  η ιχνηλάτηση των επαφών των κρουσμάτων.

Στον Δήμαρχο Καλαβρύτων Θανάση Παπαδόπουλο και στην Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων παραδόθηκε υγειονομικό υλικό και μέσα προστασίας από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας. 

Στη σύσκεψη συμμετείχαν οι Αντιδήμαρχοι Σπύρος Καούρης και  Νικόλαος Σφαραγγούλιας η Προϊσταμένη Γενικής Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Γεωργία Πλώτα, η Προϊσταμένη ς Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Π.Ε. Αχαΐας Σοφία Συμεωνίδου, η  Προϊσταμένη Τμήματος  Κοινωνικών Υπηρεσιών – Περιφερειακό Παρατηρητήριο Μαρία Παππά.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα