Ιεροκλής Μιχαηλίδης: “Κακώς γίνονται τηλεοπτικά δικαστήρια” – Γιατί αποφάσισαν με άλλους ηθοποιούς να μην μιλούν για τις καταγγελίες

13.03.2021 / 20:36
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
mixailidis1

Ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης φιλοξενήθηκε στο «Καλύτερα δε γίνεται» και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στις καταγγελίες και τους καταγγελλόμενους ηθοποιούς. Όπως είπε στη Ναταλία Γερμανού, πήρε μία απόφαση μαζί με άλλους ηθοποιούς να μη μιλάνε δημόσια αν δεν γνωρίζουν πράγματα και καταστάσεις.

«Φυσικά πέφτουμε όλοι από τα σύννεφα, αλλά επειδή είναι ένα πολύ ευαίσθητο θέμα κι επειδή μας ζήτησαν να μιλήσουμε εγώ και πολλοί άνθρωποι ακόμα. Αποφασίσαμε ότι δεν πρέπει να μιλάμε για να παραμείνει σοβαρό αυτό το θέμα. Είναι πάρα πολύ σοβαρό. Είπαμε όλοι εμείς ότι σαφώς στηρίζεις τα θύματα, σαφώς και είσαι εναντίον οποιασδήποτε βίαιης πράξης, είτε είναι σεξουαλική ή μη. Αυτό πρέπει να πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης και να μη γίνονται τηλεοπτικά δικαστήρια. Μέχρι τον βαθμό που γίνονται κακώς… Θα πρέπει κάποια στιγμή να το ελέγξουμε.


Αν βγαίνουμε όλοι και μιλάμε για πράγματα που δε γνωρίζουμε και δεν έχουμε στοιχεία, θα πρέπει να πάρουμε θέση υπέρ των θυμάτων, κι εναντίον των θυτών. Από εκεί και πέρα, θα πρέπει να αφήσουμε τη δικαιοσύνη και όταν χρειαστεί να κληθούμε για κάτι που ξέρουμε φυσικά θα μιλήσουμε. Είναι ξεκάθαρη η θέση».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα