Η κατάσταση με τα self test στα σχολεία της Πάτρας – Η ανάρτηση γονέα

15.05.2021 / 12:57
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
ντα 38

Ένας μικρός χαμός έχει γίνει αυτή την εβδομάδα με τα self test.

Στην αρχή γνωστοί παιδίατροι της Πάτρας προειδοποιούσαν για χαλασμένες παρτίδες μαθητές του δημοτικού σχολείου που τους έβγαζαν θετικούς, ενώ ήταν αρνητικοί και χωρίς συμπτώματα.

Όμως οι παρτίδες αυτές δεν αφορούσαν απλά και μόνο τους μαθητές του δημοτικού, αλλά και άλλες βαθμίδες εκπαίδευσης. Στο μεταξύ η ανάρτηση ενός γονέα μαθητή της γ’ λυκείου της Πάτρας κάνει αίσθηση για την ψυχολογία των παιδιών κάτω από αυτές της καταστάσεις.

Η ανάρτηση αναφέρει:  «Κρούσμα στο Καστρίτσι στην Τρίτη Λυκείου. Εποχή που τα παιδιά με μια ισοπεδωμένη ψυχολογία έχουν να αντιμετωπίσουν και αυτό και τα περισσότερα ήθελαν να κάνουν εκτός από self test, rapid test και μοριακό.

Το αποτέλεσμα rapid της (όνομα) αρνητικό, αλλά πρέπει τη Δευτέρα να κάνει και το μοριακό. Είναι τα ιδιαίτερα τους, τα φροντιστήρια. Είναι ευσυνείδητα και δεν θέλουν να κολλήσουν άλλα παιδιά. Το κόστος 20 ευρώ το rapid, 60 το μοριακό Ελλάς το μεγαλείο σου με τη Δημόσια Υγεία. Και εγώ έχω ένα παιδί, τι γίνεται με τις πολυμελείς οικογένειες;

Και τα υποχρεώνεις να πάνε σχολείο, διαφορετικά απουσίες, δεν βρέθηκαν σε κάποια καφετέρια με κρούσμα, βρέθηκαν εκεί που τα υποχρέωσες Δημόσια παιδεία Και η υπεύθυνη «πηγαίνετε σπίτια σας για 10 ημέρες καραντίνα», τι γίνεται με τις πανελλήνιες αυτών των παιδιών, καμία άλλη οδηγία»

Αρχιτεκτονική και σχέδιο εξ αποσπάσεως η Σοφία, πως μπορεί να γίνει αυτό; Μπορεί με αυτό που λέγεται Ιδιωτικό Πανεπιστήμιο. Αυτό της Κεραμέως Ήρωες αυτά τα παιδιά μαζί με το υγειονομικό προσωπικό. Κανένας άλλος Και μην ξεχάσετε να τον ξαναψηφίσετε!!!!! Κοντεύει».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα