Η γη της ελιάς: Η Αθηνά περνά μαρτυρικές ώρες στη φυλακή

24.07.2022 / 9:08
Angela_Gerekou

Με ανυπομονησία περιμένει το τηλεοπτικό κοινό τα νέα επεισόδια από τον δεύτερο κύκλο της δραματικής σειρά του Mega «Η γη της ελιάς». Στο τελευταίο επεισόδιο είδαμε τη σύλληψη της Αθηνάς – την οποία υποδύεται η Άντζελα Γκερέκου – για τον φόνο του Δημήτρη.
Σύμφωνα με τα spoiles που κυκλοφορούν και δημοσιεύει ο «Τηλεθεατής» η Αθηνά περνά πολύ δύσκολες στιγμές μέσα στο κελί και η δεσμοφύλακάς που την έχει αναλάβει της κάνει τη ζωή ακόμα πιο μαρτυρική. Όλοι την έχουν εγκαταλείψει, εκτός από τη Μαργαρίτα, που στέκεται βράχος στο πλευρό της.

Μετά τις αποκαλύψεις ότι ο δολοφονημένος Δημήτρης Καπράλος δεν ήταν γιος της Αθηνάς Νομικού, αλλά εραστής της, κανένας δεν πιστεύει στην αθωότητά της. Η ξαδέλφη της, Μαργαρίτα, που γνωρίζει όλη την αλήθεια, προσπαθεί να πείσει τους πάντες για την αθωότητα της, αλλά και να βρει έναν καλό δικηγόρο.

Θα ζήσει μια κόλαση…
Απάνθρωπες είναι οι συνθήκες που δημιουργεί με δεξιοτεχνία η δεσμοφύλακας, καθώς, όπως δείχνουν τα πράγματα, δέχεται εντολές προκειμένου η Αθηνά να ζήσει στην… κόλαση! Ο αστυνόμος Κουράκος, αντιθέτως, τρίβει τα χέρια του από χαρά και ικανοποίηση, γιατί κατάφερε να βρει το δολοφόνο και μάλιστα να είναι η Αθηνά.

Για να θυμηθούμε πώς έγινε η σύλληψη της Αθηνάς από τον αστυνόμο Γιώργο Κουράκο και τους άντρες του για το φόνο του Δημήτρη Καπράλου…

Ο αστυνόμος περίμενε σε όλη τη διάρκεια της τελετής του γάμου της Βασιλικής με τον Φίλιππο τα αποτελέσματα της εξέτασης DNA που είχε ζητήσει και ταυτοποίησε το ξένο DNA στο σώμα του Δημήτρη με αυτό -που πήρε εν αγνοία της- της Αθηνάς.

Χωρίς ενδελεχή έρευνα, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι εκείνη είναι η φόνισσα και τη συνέλαβε, τινάζοντας το γάμο στον αέρα. Όχι, όμως, μόνο της Βασιλικής και του Φίλιππου.

Γιατί στην επόμενη σεζόν, ο αστυνόμος Κουράκος και η Ιουλία Βρεττάκου χωρίζουν. Ήδη, όπως έχουμε δει, οι σχέσεις ανάμεσα στο ζευγάρι πήγαιναν από το κακό στο χειρότερο.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα