Η Δώρα Χρυσικού απαντά στον Γιώργο Κιμούλη: «Κάναμε ηθικά αυτό που πρέπει»

27.02.2022 / 10:50
dora xrysikou

Η Δώρα Χρυσικού μίλησε τηλεφωνικά στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού «Καλύτερα δε γίνεται» και απάντησε σχετικά με την αγωγή που έκανε ο Γιώργος Κιμούλης τόσο στην ίδια όσο και στους άλλες ηθοποιούς.
«Δεν έλαβα ακόμα την αγωγή γιατί ήμουν στην Κύπρο και δεν θα μιλήσω για το νομικό κομμάτι. Θέλω όμως να πω κάτι ακούγοντας τον κ. Καπερνάρο. Μετά από αυτό το κύμα που έχει γίνει με τις καταγγελίες, είναι τουλάχιστον ανάρμοστο να μιλάμε αν το θυμήθηκε μετά από χρόνια. Είναι άκομψο να λέμε αν μια γυναίκα είναι ισχυρή ή ανίσχυρη για το αν δέχθηκε ή δε δέχθηκε κακοποίηση…. Όπως δε γίνονται διακρίσεις για τους θύτες, έτσι δε γίνονται και για τα θύματα», είπε αρχικά η Δώρα Χρυσικού και συνέχισε: «Είναι ανάρμοστο να ακούμε για ένα περιστατικό, το οποίο έγινε μπροστά μας, ότι δεν συνέβη. Θέλω να ρωτήσω γιατί ένας άνθρωπος, ο οποίος έχει υποστεί την οποιαδήποτε κακοποίηση, καταγγέλει μετά από χρόνια αυτό το πράγμα που συνέβη; Για να ζητήσει δημοσιότητα; Αυτήν τη στιγμή η ελληνική κοινωνία έχει ανοιχτά αυτιά για να ακούσει. Εμείς είμαστε μια αγκαλιά και νιώθουμε ότι κάνουμε ηθικά αυτό που πρέπει…. Βλέπετε κάποιες από τις καταγγελίες, να έγιναν τον καιρό που συνέβη; Αυτοί οι άνθρωποι το κουβαλούν μέσα τους, δεν το θυμήθηκαν ξαφνικά… Με τον Νίκο και τη Ζέτα εμμένουμε σε αυτά που είπαμε και θα βγάλουμε μια επίσημη ανακοίνωση».
Η ηθοποιός απάντησε στις δηλώσεις του δικηγόρου του Γιώργου Κιμούλη, (ο οποίος ισχυρίστηκε πως αν υπήρξε σωματική κακοποίηση η Ζέτα Δούκα θα είχε ζητήσει βοήθεια εκείνη την στιγμή), η Δώρα Χρυσικού πέρασε σε μια αποκάλυψη για την στιγμή που η συνάδελφός της κάλεσε ασθενοφόρο, όταν έφτασε στο σημείο να αρρωστήσει.


Διαβάστε επίσης: Γιώργος Κιμούλης: Αγωγές κατά των συναδέλφων του Δούκα, Ψαρρά, Χρυσικού για ηθική και επαγγελματική βλάβη

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα