Γονείς βάζουν ντέντεκτιβ για να παρακολουθούν τα παιδιά τους (βίντεο)

02.02.2023 / 19:38
fa 53

Την ώρα που η παραβατικότητα των ανηλίκων βρίσκεται σε έξαρση δεν είναι λίγοι οι γονείς που απευθύνονται μέχρι και σε ιδιωτικό ντετέκτιβ για να τους απαντήσει στη μία και μοναδική ερώτηση: «πού είναι το παιδί».

«Μπορεί το παιδί μου να το εμπιστεύομαι αλλά δεν εμπιστεύομαι τους άλλους. Έξω από το σχολείο γίνονται πολλά, μέχρι και ναρκωτικά έχω ακούσει και επειδή όλα αυτά με έχουν κάνει να φοβηθώ ακόμα πιο πολύ και θέλω να ξέρω το παιδί μου αν είναι εντάξει», δήλωσε η μητέρα της 14χρονης.

«Αμαρτίαι τέκνων παιδεύουσι.. γονείς» εν προκειμένω με αυτή τη μητέρα λοιπόν να επιστρατεύει μέχρι και ιδιωτικό ερευνητή να παρακολουθήσει το παιδί της. «Έρχονται γονείς και μας αναθέτουν την έρευνα του ανήλικου παιδιού τους», δήλωσε ο ιδιωτικός ντετέκτιβ, Ευστράτιος Γεωργαντίδης.

Ο κλάδος αυτός γνωρίζει μια πρωτοφανή άνθιση με όλο και περισσότερους γονείς να φτάνουν στο γραφείο τους ζητώντας την αρωγή τους. «Ξεκίνησα εγώ μία προσπάθεια τα απογεύματα, που τον αφήναμε να πάει καμιά βόλτα, να ξεκινήσω εγώ να βλέπω που πηγαίνει.

Απλά επειδή με ξέρανε, αποφασίσαμε να απευθυνθούμε σε κάποιον που δεν θα τον ήξερε, με την προϋπόθεση να δούμε τι γίνεται, τις παρέες, αν είναι κάτι πιο σοβαρό», είπε ο πατέρας του 14χρονου.

Είναι η αγωνία κάθε γονιού. Όταν κλείνει η πόρτα και ακούν από τα χείλη του παιδιού τους «μαμά, μπαμπά φεύγω» η αγωνία παίρνει τα ηνία. Πού πάνε, τι κάνουν και κυρίως με ποιους κάνουν παρέα.

Σε αυτό το κομβικό σημείο ο ντετέκτιβ αναλαμβάνει δράση. «Έρχονται έγγραφη υπογραφή και αναλαμβάνουμε την έρευνα». Τους ακολουθούν παντού από το σχολείο και το φροντιστήριο μέχρι τις αθλητικές τους δραστηριότητες και τις εξόδους.

«Εξόδους, με τι ασχολείται, με τι άτομα συναναστρέφονται και πόσο επικίνδυνα είναι αυτά τα άτομα». Αιτία για αυτό το δραστικό μέτρο, όπως αποκαλύπτει ο ιδιωτικός ερευνητής, είναι η ξαφνική αλλαγή στη συμπεριφορά των εφήβων.

«Ξεκίνησαν κάποιες συμπεριφορές που δεν τις είχε μέχρι τότε, το παιδί μόλις πήγε β’ γυμνασίου και από συμπεριφορά απέναντι μας και από συμπεριφορά σε δασκάλους στο σχολείο. Ξεκίνησαν κάποια παράπονα, κάποιες χειρονομίες», ανέφερε ο πατέρας.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα