Γώγος: Μπορεί να υπάρξει καθολικό lockdown σε όλη τη χώρα-«Τα μέτρα ίσως πάρθηκαν λίγο καθυστερημένα»

04.11.2020 / 15:30
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
Êüóìïò ìå ìÜóêåò óôçí ÐÜôñá ôçí Ôñßôç 6 Ïêôùâñßïõ 2020. Óå êáèåóôþò ìßíé - lockdown Ý÷åé ôåèåß ç ðåñéöåñåéáêÞ åíüôçôá Á÷áúáò ìåôÜ ôçí áýîçóç ôùí êñïõóìÜôùí óôçí ðåñéï÷Þ.
(EUROKINISSI/ÃÉÁÍÍÇÓ ÁÍÄÑÏÕÔÓÏÐÏÕËÏÓ)

Δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο για ένα καθολικό lockdown o καθηγητής και μέλος της Επιτροπής Λοιμωξιολόγων Χαράλαμπος Γώγος. O καθηγητής παθολογίας ανέφερε πως τα μέτρα που έλαβε η κυβέρνηση ίσως ήταν λίγο καθυστερημένα.

«Όπως είπε κ ο κ. Πέτσας δεν παίζει κανείς με αυτά τα πράγματα. Εάν οι παράμετροι επιβαρυνθούν, που είναι πολύ κοντά στην επιβάρυνση, μπορεί να χρειαστούν σοβαρότερα μέτρα», ήταν η απάντηση του Χαράλαμπου Γώγου στην ερώτηση για το αν θα υπάρξει ενδεχόμενο καθολικού lockdown σε όλη τη χώρα.

Ο κ. Γώγος τόνισε επίσης πως το Εθνικό Σύστημα Υγείας δέχεται μεγάλη πίεση, αναφέροντας παράλληλα πως η αύξηση των κρουσμάτων στην Αττική είναι «σαφώς μικρότερη» από εκείνη που σημειώθηκε στη Θεσσαλονίκη όταν «αιφνίδια πάρθηκαν τα μέτρα».

Στην ερώτηση για το εάν η κυβέρνηση άργησε να λάβει τα εν λόγω μέτρα ο καθηγητής απάντησε: «Μπορεί να ήταν και λίγο καθυστερημένα».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα