Γώγος: Μπορεί να υπάρξει καθολικό lockdown σε όλη τη χώρα-«Τα μέτρα ίσως πάρθηκαν λίγο καθυστερημένα»

04.11.2020 / 15:30
Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print

Δεν βρηκατε αυτο που ψαχνετε;

Êüóìïò ìå ìÜóêåò óôçí ÐÜôñá ôçí Ôñßôç 6 Ïêôùâñßïõ 2020. Óå êáèåóôþò ìßíé - lockdown Ý÷åé ôåèåß ç ðåñéöåñåéáêÞ åíüôçôá Á÷áúáò ìåôÜ ôçí áýîçóç ôùí êñïõóìÜôùí óôçí ðåñéï÷Þ.
(EUROKINISSI/ÃÉÁÍÍÇÓ ÁÍÄÑÏÕÔÓÏÐÏÕËÏÓ)

Δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο για ένα καθολικό lockdown o καθηγητής και μέλος της Επιτροπής Λοιμωξιολόγων Χαράλαμπος Γώγος. O καθηγητής παθολογίας ανέφερε πως τα μέτρα που έλαβε η κυβέρνηση ίσως ήταν λίγο καθυστερημένα.

«Όπως είπε κ ο κ. Πέτσας δεν παίζει κανείς με αυτά τα πράγματα. Εάν οι παράμετροι επιβαρυνθούν, που είναι πολύ κοντά στην επιβάρυνση, μπορεί να χρειαστούν σοβαρότερα μέτρα», ήταν η απάντηση του Χαράλαμπου Γώγου στην ερώτηση για το αν θα υπάρξει ενδεχόμενο καθολικού lockdown σε όλη τη χώρα.

Ο κ. Γώγος τόνισε επίσης πως το Εθνικό Σύστημα Υγείας δέχεται μεγάλη πίεση, αναφέροντας παράλληλα πως η αύξηση των κρουσμάτων στην Αττική είναι «σαφώς μικρότερη» από εκείνη που σημειώθηκε στη Θεσσαλονίκη όταν «αιφνίδια πάρθηκαν τα μέτρα».

Στην ερώτηση για το εάν η κυβέρνηση άργησε να λάβει τα εν λόγω μέτρα ο καθηγητής απάντησε: «Μπορεί να ήταν και λίγο καθυστερημένα».

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα