Γιώργος Δάσκαλος: Τι δήλωσε για την Μάριον Μιχελιδάκη λίγο μετά την απόλυσή του

08.02.2023 / 14:23
daskalos_mixelaki

Λίγες ημέρες μετά την απόλυσή του από τον τηλεοπτικό σταθμό Open Tv, ο Γιώργος Δάσκαλος παραχώρησε συνέντευξη στην Μαίρη Αργυριάδου και στην εκπομπή Breakfast@Star.

Μέσα σε όλα, ο νεαρός δημοσιογράφος αναφέρθηκε στην πρόσφατη αποχώρηση από την εκπομπή της Μάριον Μιχελιδάκη καθώς και τη συνεργασία με την Σοφία Αλιμπέρτη.

«Είναι μια περίεργη χρονιά, το 2023 δεν μπήκε πολύ καλά. Τι έγινε; Δεν τα βρήκαμε. Ήταν ένα περιβάλλον που η συμπεριφορά δεν μου άρεσε. Δηλαδή εμένα μου αρέσει στις δουλειές να υπάρχει σεβασμός και να υπάρχει ένας ωραίος τρόπος για να γίνουν τα πράγματα. Αν υπάρχει πολύ αυταρχισμός, όχι, δεν με ενδιαφέρει. Δεν θέλω ποτέ να λέω ποτέ, όμως, γιατί δεν είμαι έτσι σαν άνθρωπος. Και από αυτή τη συνεργασία δηλαδή πήρα πράγματα, τα παιδιά που δουλεύουν στην εκπομπή είναι όλοι εξαιρετικοί συνάδελφοι οπότε αυτό είναι το κέρδος μου» τόνισε ο Γιώργος Δάσκαλος.

«Θα συνεργαζόμουν με μεγάλη χαρά ξανά με την Σοφία Αλιμπέρτη, η οποία είναι από τους καλύτερους ανθρώπους που έχω συνεργαστεί στη ζωή μου. Θεωρώ ότι λείπει από την τηλεόραση και είναι ένας άνθρωπος τόσο ακομπλεξάριστος. Της πάει πάρα πολύ μια εκπομπή για την υγεία, όπως το Dr. Oz» ανέφερε επίσης ο δημοσιογράφος.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα