Παρασκευή, 24.06.2022, 9:49 πμ

Γεωργιάδης: Φανταστείτε πώς θα είναι το Ελληνικό σε τρία χρόνια

23.06.2022 / 10:08
elliniko_georgiadis

Ιστορική χαρακτήρισε τη χθεσινή ημέρα ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος παραβρέθηκε στα εγκαίνια της έδρας του Φορέα Διαχείρισης Κοινοχρήστων Χώρων του Μητροπολιτικού Πόλου Ελληνικού – Αγίου Κοσμά, ως εκπρόσωπος του Πρωθυπουργού, μεταφέροντας το μήνυμα του για την στήριξή του στον φορέα.

Το Ελληνικό είναι πολυσύνθετο έργο όχι μόνο για τη χώρα μας αλλά ακόμη και για τα ευρωπαϊκά δεδομένα, όπως είπε ο υπουργός και τόνισε ότι το έργο του Ελληνικού δεν θα είναι ένας περίκλειστος χώρος προνομιούχων αλλά ένας ανοικτός χώρος για όλους.

Ο κ. Γεωργιάδης σε σημερινή ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σημειώνει ότι ο Φορέας Διαχείρισης Ελληνικού «αποτελεί μία σπάνια πρωτοτυπία με την κοινή συμμετοχή Κυβερνήσεως / Τοπικής Αυτοδιοικήσεως και Ιδιωτών» ενώ προσθέτει: «Και επειδή πάντα μας αρέσει περισσότερο η γκρίνια παρά το μπράβο, φανταστείτε πώς θα είναι το Ελληνικό σε τρία χρόνια, αντί για το αχούρι που ήταν εδώ και 20! Μετά σκεφθείτε πόσο λυσσαλέα προσπάθησαν διάφοροι όλα αυτά τα χρόνια, να παραμείνει αχούρι και τα επόμενα 20! Πάμε μπροστά».

Και επειδή πάντα μας αρέσει περισσότερο η γκρίνια παρά το μπράβο, φανταστείτε πώς θα είναι το Ελληνικό σε τρία χρόνια, αντί για το αχούρι που ήταν εδώ και 20! Μετά σκεφθείτε πόσο λυσσαλέα προσπάθησαν διάφοροι όλα αυτά τα χρόνια, να παραμείνει αχούρι και τα επόμενα 20!Πάμε μπροστά

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα