Παρασκευή, 21.01.2022, 1:57 πμ

Φοβούνται τον χειμώνα στην εστίαση της Πάτρας

22.08.2021 / 11:33
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
ka 69

«Βαρύς»  χειμώνας έρχεται για την εστίαση της Πάτρας  για ακόμα μία χρονιά. Μάλιστα είναι πολλοί επαγγελματίες που ακούγοντας τον αριθμό των κρουσμάτων που αυξάνονται δύο εβδομάδες πριν από τον ερχομό του Σεπτεμβρίου φοβούνται ένα επερχόμενο lockdown που θα κλείσει για ακόμα μία φορά τα μαγαζιά του κλάδου.

Η αλήθεια είναι ότι ένα τέτοιο σενάριο συγκεντρώνει πλέον λίγες πιθανότητες όμως κανείς δεν περίμενε και το lockdown του περασμένου Νοεμβρίου που ήταν να κρατήσει για λίγες ημέρες και κράτησε τελικά σχεδόν εφτά μήνες.

Ο πρόεδρος του ΣΚΕΑΝΑ Γιάννης Σπυρόπουλος, έχει πει ότι ένα ακόμα lockdown θα ήταν καταστροφικό για τον κλάδο, καθώς ήδη δεκάδες επιχειρήσεις με δυσκολία κρατιούνται και άλλες είναι με το λουκέτο στο χέρι.

Για αυτό και μπροστά στο δίλημμα εμβολιασμός ή μη είναι ξεκάθαρος.  «Εμβόλιο για να γλιτώσουμε από το κακό της πανδημίας. Δεν έχουμε περιθώρια πλέον για αμφισβητήσεις και αμφιβολίες.

Αν είναι το εμβόλιο, όπως μας λένε η λύση, για να επιστρέψουμε στην κανονικότητα και τα μαγαζιά μας δουλέψουν χωρίς προβλήματα, ε τότε ας το κάνουμε. Ως κλάδος έχουμε φτάσει πλέον στο αμήν».

(από τo ένθετο “Κόσμος”).

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα