ΦΩΤΟΚΥΚΛΩΣΗ Α.Ε.: Κάτι αλλάζει στο περιβάλλον της ανακύκλωσης

22.10.2021 / 22:23
FOTOKIKLOSI_LOGO_JPEG_INSIDE

Η ΦΩΤΟΚΥΚΛΩΣΗ αλλάζει, εξελίσσεται και αναπτύσσεται, με διευρυμένη πλέον δραστηριότητα στα ανακυκλώσιμα είδη ηλεκτρικού και ηλεκτρονικού εξοπλισμού για  να συνεχίσει τη φωτεινή της πορεία. Όπως αναφέρει η εταιρεία:

«Σε αυτή τη νέα φάση ανάπτυξης της εταιρίας μας, σχεδιάσαμε τη νέα εταιρική μας ταυτότητα με νέο Εταιρικό Λογότυπο και τη δημιουργία νέου, σύγχρονου και λειτουργικού website.

Θα ακολουθήσουν σταδιακά, ενέργειες επικοινωνίας και προώθησης.

Παράλληλα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι στο επόμενο διάστημα θα λανσάρουμε το πρώτο Mobile Application σύστημα στην Ελλάδα, στο οποίο θα βλέπετε εύκολα από το κινητό σας τα πλησιέστερα σημεία συλλογής και άλλες χρήσιμες πληροφορίες.

Η νέα μας ταυτότητα σχεδιάστηκε με γνώμονα το κύρος, την αξιοπιστία και την εμπιστοσύνη, αξίες και αρχές που διέπουν την εταιρία μας στα 12 έτη λειτουργίας της και παραμένουν αναλλοίωτες μέχρι σήμερα.

Επιπλέον, είναι φρέσκια, ευέλικτη και δυναμική συμβολίζοντας την καινοτομία και τη βιώσιμη προοπτική.

Η ζωή, ο σπόρος, το μέλλον, έρχονται στο επίκεντρο.

O σπόρος που είναι η απαρχή και το μέλλον που είναι πράσινο δεν είναι πλέον ένα όραμα, ή μια νέα ιδέα.

Είναι η πραγματικότητα του σήμερα που αναδύεται και εδραιώνεται όταν όλοι, επιχειρήσεις, πελάτες, συνεργάτες και ευρύτερη κοινωνία λειτουργούμε μαζί και γινόμαστε φορείς της αλλαγής για ένα καλύτερο βιώσιμο τρόπο ζωής.

ΦΩΤΟΚΥΚΛΩΣΗ Α.Ε.

Μια καλύτερη ιδέα για το περιβάλλον

fotokiklosi.gr

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα