Παρασκευή, 27.11.2020, 1:50 μμ

Έξαλλος ο Χάρης Ρώμας με τον Γρηγόρη Πετράκο και τους συνωμοσιολόγους

04.11.2020 / 13:59
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
Χάρης-Ρώμας_Cover_MaxMagTv-640x361

Από πού πήρε τα στοιχεία ο Γρηγόρης και ο κάθε Γρηγόρης που το κάνει αυτό; Το τι είπε η κυρία Παπαθωμά καλά έκανε και το είπε, σύζυγός της είναι και επίσης μπορεί να το πιστεύει και αυτός το πιστεύει”, λέει ο Χάρης Ρώμας.

Έξαλλος είναι ο Χάρης Ρώμας με τους συνωμοσιολόγους για τον κορονοϊό. Μιλώντας στην εκπομπή Ευτυχείτε, ο γνωστός δημιουργός, όταν ρωτήθηκε για το βίντεο για τον COVID-19 που έκανε ο Γρηγόρης Πετράκος ξέσπασε.

«Nα μην πιστεύετε τους συνωμοσιολόγους αυτοί που δεν είστε ήδη συνωμοσιολόγοι. Βγαίνει ο Γρηγόρης και κάνει μια ανάλυση επιστημονικοφανή. Πώς; Από πού; Εγώ που έχω τελειώσει ιατρική δεν ξέρω να το κάνω αυτό. Από πού πήρε τα στοιχεία ο Γρηγόρης και ο κάθε Γρηγόρης που το κάνει αυτό;

Από το διαδίκτυο τα πήρε τα στοιχεία. Το τι είπε η κυρία Παπαθωμά καλά έκανε και το είπε, σύζυγός της είναι και επίσης μπορεί να το πιστεύει και αυτός το πιστεύει! Εμένα δε μου αρέσει ο ευτελισμός ενός ανθρώπου. Θέλει να τον θυμηθούν…

Εγώ σου λέω ότι τα πιστεύει αυτά όπως και άλλοι άνθρωποι. Τα στοιχεία από που πάρθηκαν; Είναι λοιμωξιολόγος ή επιδημιολόγος; Όχι, πάρθηκαν από το διαδίκτυο» είπε σε υψηλούς τόνους ο Χάρης Ρώμας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα