Έξαλλη η Μαρία Ιωαννίδου: «Έλεος πια με την κακία!»

25.05.2024 / 12:18
ioannidou

Τη Μαρία Ιωαννίδου συνάντησαν τα τηλεοπτικά συνεργεία στο πάρτι γενεθλίων της Ζωζώς Σαπουντζάκη. Η γνωστή ηθοποιός και χορεύτρια ρωτήθηκε για τη νομική οδό την οποία έχε ιπάρει το θέμα της ηλικίας της στη Wikipedia, τον λόγο που δεν τη βλέπουμε στο J2US παρά τις συνεχείς συζητήσεις, ενώ ξεκαθαρίζει τη θέση της γύρω από τη σχέση που αποκάλυψε πρόσφατα ότι διατηρούσε με τον Γιώργο Νταλάρα τη δεκαετία του ’90.

«Προχωράει νομικά το θέμα με την ηλικία μου. Μου έχουν προσθέσει πολλά χρόνια. Είμαι εγώ 81; Όχι, πείτε μου, είμαι 81;», απάντησε σε σχετική ερώτηση με χιούμορ η Μαρία Ιωαννίδου.

«Συναντήθηκα με τον κύριο Κοκλώνη για να είμαι στο J2US αλλά υπάρχει ένα πρόβλημα. Είπε και ξείπε. Κάποιος με «καρφώνει», κάποιος δεν με θέλει, κάτι συμβαίνει. Όλα καλά, δεν κρατάω κακία. Άσε το παιδί να κάνει καριέρα… αν μπορέσει», δηλώνει στη συνέχεια η ηθοποιός.

«Ήμουν με τον Γιώργο Νταλάρα, όταν για έναν χρόνο με τον Φρέντυ είχαμε χωρίσει για δικούς μας λόγους. Σε αυτό το διάστημα έκανα μία σχέση με τον Γιώργο Νταλάρα, όχι στο διάστημα που ήμουν με τον Φρέντυ», ξεκαθαρίζει η Μαρία Ιωαννίδου αμέσως μετά.

«Απατάς τον Φρέντυ Γερμανό; Ποτέ! Έλεος πια με την κακία! Έγραψαν και είπαν διάφορα! Δεν ντρέπονται; Θα το ‘λεγα αν ήταν αλλιώς; Μόνη μου το είπα, δεν το ήξερε κανείς αυτό», καταλήγει κλείνοντας το θέμα η Μαρία Ιωαννίδου εμφανώς ενοχλημένη.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα