Εξαδάκτυλος – Αδικαιολόγητοι όσοι υγειονομικοί δεν κάνουν το εμβόλιο

26.08.2021 / 19:39
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
ka 60

Oι ανεμβολίαστοι υγειονομικοί αλλά και η αυξανόμενη πίεση στα νοσοκομεία απασχόλησαν τη συζήτηση με τον πρόεδρο του πανελλήνιου Ιατρικού συλλόγου, Αθανάσιο Εξαδάκτυλο, στο μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ.

Απογοητευμένος εμφανίστηκε ο κ. Εξαδάκτυλος για το γεγονός ότι 2.700 υγειονομικοί παραμένουν ανεμβολίαστοι, όπως αποκάλυψε η εφημερίδα «Η Καθημερινή». «Μου προκαλεί μεγάλη στεναχώρια αυτός ο αριθμός», τόνισε.

Αναφορικά με τις κινητοποίησεις που οργανώθηκαν από τους υγειονομικούς, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού, ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Δεν είναι ώρα για κινητοποιήσεις αλλά για υπεύθυνη στάση».

Συγκεκριμένα, για τους υγειονομικούς που δεν έχουν εμβολιαστεί δήλωσε πως αν δεν υπάρχουν αντικειμενικοί λόγοι για αυτή τους την απόφαση, τότε είναι αδικαιολόγητοι, ενώ πρόσθεσε πως «αντιλαμβάνονται διαφορετικά την πραγματικότητα».

«Χρέος μας είναι να προσφέρουμε τις υψηλότερες υπηρεσίες υγείας. Να διατηρηθούμε οι ίδιοι υγιείς, να προστατέψουμε τους ασθενείς μας αλλά και τους συνεργάτες μας που για σοβαρούς λόγους δεν μπορούν να εμβολιαστούν», σημείωσε.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα