Δυτική Ελλάδα: Η αναστροφή που προκάλεσε τροχαίο και οι πληροφορίες που ζητούνται

23.04.2021 / 11:27
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
troxaio-agia-varvara-2-1

Η ανευθυνότητα ενός οδηγού φέρεται ως αιτία ενός τροχαίου με τραυματισμό δικυκλιστή στο Αγρίνιο και για το οποίο αρχικά δεν υπήρχαν πληροφορίες για εμπλοκή άλλου οχήματος.

Η δημοσίευση αυτή στοχεύει στην ανάδειξη συμπεριφοράς που δεν σπανίζει δυστυχώς στους δρόμους μας αλλά ενίοτε μπορεί να αποβεί μοιραία. Ωστόσο η δημοσίευση έχει σκοπό και τη συλλογή πληροφοριών καθώς σχετική έκκληση απευθύνει ο παθών.

Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά: το μεσημέρι της 20ης Απριλίου δικυκλιστής βρέθηκε στο οδόστρωμα της Ε.Ο. Αγρινίου-Θέρμου στο ύψος των Εργατικών Αγίας Βαρβάρας, στην έξοδο της πόλης δηλαδή.

Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο και ευτυχώς τα τραύματα του δεν ήταν σοβαρά. Ο ίδιος θέτει σε δεύτερη μοίρα τον τραυματισμό και τις υλικές ζημιές στη μηχανή του.

Ωστόσο, η μαρτυρία του ξεκαθαρίζει τις συνθήκες του συμβάντος: δεν έχασε τον έλεγχο της μηχανής, αντιθέτως την έριξε με επιλογή του. Με αυτόν τον τρόπο επιχείρησε να αποφύγει σύγκρουση με όχημα που φέρεται να έκανε αναστροφή σε αυτό το σημείο του δρόμου. Πρακτική παράνομη και επικίνδυνη αλλά δυστυχώς συνηθισμένη σε αυτό το σημείο του οδικού δικτύου.

Ο οδηγός λοιπόν του δικύκλου γνωστοποιεί το συμβάν και ζητά μαρτυρίες (καθώς υπήρξαν αυτόπτες μάρτυρες) για τα στοιχεία του λευκού Ι.Χ. επιβατικού που έκανε την αναστροφή. Το τηλ. επικοινωνίας είναι το εξής: 69873000291.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα