Δυτική Ελλάδα: “Έφυγε” ο πρώην Δήμαρχος Μόρφου, Χαράλαμπος Πίττας

17.05.2021 / 17:59
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
keri_penthos

Ο Χαράλαμπος Πίττας έφυγε απο τη ζωή, είχε διατελέσει και Δήμαρχος Μόρφου μέχρι το 2016. Με ανάρτηση στο Facebook ο νυν δήμαρχος Μόρφου στην Κύπρο, Βίκτωρας Χατζηαβραάμ, χαρακτηρίζοντας ως «μεγάλη απώλεια» το χαμό του Χαράλαμπου Πίττα.

«Η Μόρφου χάνει ένα δραστήριο πολίτη της» ανέφερε ο κ. Χατζηαβραάμ.

Τη θλίψη του για την απώλεια του Χαράλαμπου Πίττα, τέως Δημάρχου του αδελφοποιημένου με τον Δήμο Μεσολογγίου, Δήμου Μόρφου, εξέφρασε ο Δήμαρχος Μεσολογγίου, Κώστας Λύρος.

Σε ανακοίνωσή του ο Δήμαρχος της Ιεράς Πόλης Μεσολογγίου αναφέρει τα εξής:

«Έφυγε» από κοντά μας ένας «Μεσολογγίτης» στην ψυχή και την αυθεντικότητα.

Ο Χαράλαμπος Πίττας τέως Δήμαρχος του αδελφού Δήμου της Μόρφου και θερμός φίλος της Ιερής Πόλης του Μεσολογγίου δεν είναι πλέον κοντά μας.

Η είδηση της απώλειάς του με γεμίζει θλίψη γι’ αυτό τον άνθρωπο που υπηρέτησε και υπερασπίσθηκε με σθένος το δικαίωμα της πατρίδας του να είναι ελεύθερη.

Στα ιερά χώματα του Μεσολογγίου, έβλεπε πάντα με συγκίνηση το δράμα του δικού του τόπου, που έως σήμερα παραμένει αλύτρωτος.

Εκφράζω τα ειλικρινή και βαθύτατα συλλυπητήριά μου στους οικείους του αλλά και σε όλους τους αδελφούς Μορφιώτες.

Ας είναι η μνήμη και το παράδειγμά του αιώνια».

*Την θλίψη του εξέφρασε και ο Ιωάννης Αναγνωστόπουλος, πρώην Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου, Γενικός Ιατρός, Επιστημονικά Υπεύθυνος – ΠΕΔΥ ΚΥ Αιτωλικού. Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση του ο κ. Αναγνωστόπουλος, με θλίψη ενημερώθηκα για την απώλεια του Χαράλαμπου Πίττα, του τέως Δημάρχου του Δήμου της Μόρφου. Ενός ανθρώπου με αξίες και ήθος, που υπηρέτησε με όλες του τις δυνάμεις για τον τόπο του. Εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στους οικείους του.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα