Δήμητρα Κατσαφάδου: Η προσφορά της στο Make A Wish που άφησε άφωνο “Το Πρωινό μας”

23.12.2022 / 20:15
f5c3a8fc7e644c07adb7d2543118f768

Αφιερωμένη στα παιδιά ήταν η σημερινή εκπομπή της Φαίης Σκορδά, η οποία υποδέχτηκε στο πλατό μέλη του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), με την παρουσιάστρια να είναι και πρέσβειρα του Οργανισμού.

Μέσω skype στην εκπομπή εμφανίστηκε και η Δήμητρα Κατσαφάδου, κάνοντας μία προσφορά που άφησε άφωνους όσους βρίσκονταν στο πλατό, καθώς η γνωστή επιχειρηματίας έχει ήδη εκπληρώσει δέκα ευχές παιδιών μέσα σε μόλις έναν χρόνο.

“Δεν θέλω να φαίνομαι”, είπε εμφανώς συγκινημένη η Δήμητρα Κατσαφάδου. “Δήμητρα, καταλαβαίνω ότι ντρέπεσαι, απλώς κάνε το θαύμα σου” τις απάντησε η Φαίη Σκορδά, με την ιδιοκτήτρια της εταιρείας καλλυντικών La vie en Rose να ανακοινώνει ότι σκοπεύει να πραγματοποιήσει άλλες δέκα ευχές.

“Από εμένα έχετε δέκα ευχές μέσα από την καρδιά μου”, δήλωσε χαρακτηριστικά, ανακοίνωσε που έκανε τις εθελόντριες του Make-A-Wish να ξεσπάσουν σε κλάματα.

“Δέκα ευχές; Δέκα; Ήμασταν στην έβδομη ευχή, μπορώ να βάλω το δέκα μπροστά από το επτά;”, ρώτησε έκπληκτη η Φαίη Σκορδά. “Ναι παιδί μου, με πολλή χαρά” της απάντησε η Δήμητρα Κατσαφάδου.

Η συγκίνηση ήταν έκδηλη στο στούντιο, ενώ μέλος του Οργανισμού σημείωσε πως πρόκειται για μία πολύ μεγάλη προσφορά, καθώς το μέσο κόστος μιας ευχής αγγίζει τις 4.210 ευρώ.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα