Διάκριση για Πατρινούς εκπαιδευτικούς

22.05.2022 / 21:00
04

Μια πολύ σημαντική διάκριση είχε πριν λίγες μέρες  μια ομάδα Πατρινών εκπαιδευτικών οι οποίοι συμμετείχαν με το έργο Erasmus+ KA3 τη Σύνοδο Κορυφής του Στρασβούργου.

Μάλιστα το Διεθνές Συνέδριο συμπεριλήφθηκε στην επίσημη ατζέντα εκδηλώσεων της Συνόδου η οποία υλοποιήθηκε 5 – 8 Μαΐου 2022,  αφού απέσπασε τις καλύτερες κριτικές.

Η εκπαιδευτική εργαλειοθήκη της πατρινής ομάδας έκλεψε τις εντυπώσεις με την απλότητά της περιέχοντας ένα επιτραπέζιο παιχνίδι με ψηφιακά στοιχεία που μπορεί να παιχτεί παντού με ελάχιστο εξοπλισμό, με μία καινοτόμο εκπαιδευτική μεθοδολογία που βασίζεται στη μάθηση μέσω παιχνιδιού και στην βιωματική μάθηση εντός του σχολικού προγράμματος αλλά και σε περιστάσεις εκτός σχολικού προγράμματος.

 Επίσης εξίσου θετικές κριτικές έλαβαν οι συστάσεις πολιτικής και ο χάρτης χάραξης πολιτικής στον τομέα της εκπαίδευσης και της κατάρτισης που παρουσιάστηκε από το σύνολο των παρόντων εκπροσώπων φορέων και οργανισμών αλλά και των πανευρωπαϊκής εμβέλειας οργανισμών και φορέων που παρακολουθούσαν την εκδήλωση της Συνόδου Κορυφής online.

Η ελληνική αντιπροσωπεία απαρτιζόταν από την Πατρινή Ελένα Σαρλή (φωτ.), project manager/Υπεύθυνη Έργου και μέλος της ερευνητικής ομάδας GEM-ΙΝ/Προωθήτρια Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων της ΠΔΕ Δυτικής Ελλάδας, την Αγγελική Γαριού, Επιστημονικά Υπεύθυνη της ομάδας ΠΔΕΔΕ, καθώς και τις Αδαμαντία Γκουρνέλου, Αικατερίνη Νικολακοπούλου, Ανθή Αθανασοπούλου και Νόρα Γιαννακάκη.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα