ΔΕΕΠ Αχαϊας: Αύριο και το Σάββατο συγκεντρώσεις σε Τριπόταμα, Δάφνη, Κλειτορία και Καλάβρυτα

30.06.2022 / 14:26
banner

Μετά το 14ο Συνέδριο της φιλελεύθερης παράταξης συνεχίζεται η πορεία στον Νομό της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας.


Επόμενος σταθμός από αύριο Παρασκευή και για δυο μέρες η Επαρχία Καλαβρύτων όπου σε συνεργασία με την δραστήρια ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Καλαβρύτων θα πραγματοποιηθούν τέσσερις συγκεντρώσεις εκλογικής ετοιμότητας στελεχών.
Ειδικότερα το αυριανό πρόγραμμα έχει 19:00 Τριπόταμα (Καφενείο Θανόπουλου) , 20:30 Δάφνη (Καφενείο Βομπίρη) , 21:30 Κλειτορία (Καφενείο Γιαννούλη).


Το Σάββατο 11:00 θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση στα Καλάβρυτα (Καφέ ΜΟΝΤΑΝΑ) ενώ το απόγευμα περιοδεία σε Δημοτικά Διαμερίσματα.


Οι συγκεντρώσεις αποτελούν την συνέχιση της εκστρατείας που θα πραγματοποιηθεί σε ολόκληρο τον Νομό για την προώθηση – ανάδειξη του μεταρρυθμιστικού κυβερνητικού έργου και την ετοιμότητα του κομματικού μηχανισμού. Ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Αχαΐας Αντώνης Κουνάβης με την ευκαιρία των διαδοχικών συγκεντρώσεων Στελεχών στην Αχαΐα υπογράμμισε : «Προχωράμε μπροστά. Ενωμένοι όσο ποτέ προχωράμε στη μάχη των εκλογών οποτεδήποτε κι αν γίνουν αυτές. Μπορούμε να τα καταφέρουμε. Είναι σαφώς η Ελλάδα πιο ισχυρή απ’ ότι ήταν πριν τρία χρόνια. Είναι σαφώς η Ελλάδα καλύτερη με τη Νέα Δημοκρατία απ’ ότι με τον ΣΥΡΙΖΑ. Προκαλούμε τη σύγκριση. Ζητάμε από τον Πολίτη να δει ποιος μπορεί να κυβερνήσει καλύτερα την Ελλάδα , και αυτός είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Είμαι βέβαιος ότι θα το πετύχουμε. Σ’ αυτή την προσπάθεια πρωτοπόροι στην Αχαΐα θα είναι τα στελέχη μας , τα μέλη μας και οι εθελοντές μας».

ΞΕΚΙΝΑ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΤΗΣ Ν.Δ.

Με κεντρικό σύνθημα «Δυναμώνουμε τη φωνή της Οργάνωσης στην Αχαΐα» ξεκινά αύριο Παρασκευή 1η Ιουλίου και θα διαρκέσει μέχρι την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου η τρίμηνη οικονομική εξόρμηση της Νέας Δημοκρατίας σε ολόκληρη την Αχαΐα. Μέλη της Δ.Ε.Ε.Π. , των Τοπικών Οργανώσεων , Τομεάρχες και εθελοντές αναλαμβάνουν δράση.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα