Χριστίνα Αλεξοπούλου: «Εμβολιαζόμαστε και συνεχίζουμε»

06.07.2021 / 11:55
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
alexopoulou_vouli

Ανακοίνωση της βουλευτή Αχαΐας με τη ΝΔ, Χριστίνας Αλεξοπούλου: «Η Ισχυρή Ανάπτυξη είναι η μόνη λύση». Αυτές ήταν οι πρώτες λέξεις του προεκλογικού προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας το 2019 και χαρακτηρίζουν ξεκάθαρα τη φιλοσοφία και τη στόχευσή της. 

Με την ίδια σαφήνεια αποτυπώθηκαν τότε και οι προτεινόμενες μεταρρυθμίσεις σε Παιδεία, Υγεία, Εργασία, Δικαιοσύνη, Εθνική Άμυνα και Ασφάλεια. Όλα μαζί συνέθεταν ένα πρόγραμμα μελετημένο και κοστολογημένο, σχεδιασμένο από μια παράταξη μεθοδική και νοικοκυρεμένη που ήρθε με σκοπό να αλλάξει την Ελλάδα και να την ξανασυστήσει, στην Ευρώπη και στον Κόσμο.

Δύο χρόνια μετά, κάθε καλοπροαίρετος πολίτης, παραδέχεται πως αυτή η Κυβέρνηση πέτυχε. Εφαρμόζουμε κατά γράμμα, όσα υποσχεθήκαμε στους Έλληνες, ξανακάνουμε την Ελλάδα ισότιμο εταίρο στην διεθνή κοινότητα και την επαναφέρουμε στην θέση που της αξίζει.

Ξεμπλοκάραμε όλα τα μεγάλα επενδυτικά σχέδια και τα δημόσια έργα. Ενισχύσαμε την διεθνή της εικόνα στις αγορές, αναδεικνύοντάς την ως έναν ελκυστικό και ασφαλή επενδυτικό προορισμό.

Ανακόψαμε τις μεταναστευτικές ροές, θωρακίσαμε τα σύνορά μας και παράλληλα αναβαθμίσαμε το διεθνές κύρος και την αποτρεπτική ικανότητα των Ενόπλων Δυνάμεων.

Προχωρήσαμε και προχωρούμε σε βαθιές, αναγκαίες τομές στο Κράτος, απαλλάσσοντάς το από αγκυλώσεις του παρελθόντος που το κρατούσαν δέσμιο. Με το ραγδαίο ψηφιακό μετασχηματισμό, αλλάζουμε για πάντα την σχέση της Πολιτείας με τον Πολίτη.

Όμως πριν και πάνω απ΄ όλα κρατήσαμε τους Έλληνες ασφαλείς και υγιείς. 

Εν μέσω της μεγαλύτερης υγειονομικής κρίσης του αιώνα, η Ελλάδα πέτυχε, εκεί που μεγάλες, προηγμένες χώρες δεν τα κατάφεραν.

Λάβαμε από τις πρώτες κιόλας ημέρες της πανδημίας, άμεσες, θαρραλέες αποφάσεις,  και υλοποιούμε πια με απόλυτη επιτυχία το γιγαντιαίο πρόγραμμα της Εθνικής Εκστρατείας Εμβολιασμού, κρατώντας με αυτό τον τρόπο την Ελλάδα δυνατή. Παράλληλα, με οικονομικές «ενέσεις», που ξεπερνούν τα 41 δισεκατομμύρια ευρώ, στοχευμένες και μελετημένες, δεν αφήσαμε την κρίση να βαθύνει, δεν αφήσαμε την οικονομική δραστηριότητα να νοσήσει βαριά.

Συνεχίζουμε με την ίδια προσήλωση και αποφασιστικότητα να εμβολιαζόμαστε, για να μην κινδυνέψουμε να χάσουμε αυτά που με τόσο κόπο κερδίσαμε.

Γιατί τώρα, είμαστε σε απόλυτη ετοιμότητα να υλοποιήσουμε το Εθνικό Σχέδιο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0»,  να πραγματοποιήσουμε το άλμα ανάπτυξης, να αλλάξουμε ριζικά το ίδιο το υπόδειγμα της Ελληνικής οικονομίας και να χτίσουμε επιτέλους μια Ελλάδα σύγχρονη, εξωστρεφή, καινοτόμο και αποτελεσματική.

Είναι αυτή η Ελλάδα που επιζητούμε και για την οποία συνεχίζουμε να εργαζόμαστε.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα