Χρηστίδης: Η δουλειά που κάναμε με τη Φώφη Γεννηματά φαίνεται και αποτυπώνεται πολιτικά

22.10.2021 / 20:13
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
ka 17

Ο εκ των υποψηφίων για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ, Παύλος Χρηστίδης, αναφέρθηκε στο διακύβευμα της υποψηφιότητάς του, ενώ αναφέρθηκε και στο αποτύπωμα που άφησε η Φώφη Γεννηματά στην παράταξη. Ο κ. Χρηστίδης έκανε λόγο μάλιστα για έκπληξη, ο αριθμός των 7.000 υπογραφών που συγκέντρωσε.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΪ 100,3 ο Παύλος Χρηστίδης ανέφερε: «Η πολιτική γίνεται για τους καθημερινούς ανθρώπους για αυτούς που αγωνιούν να γίνει καλύτερη η ζωή τους. Αυτές τις αρχές και αξίες θέλω να προσφέρω με την υποψηφιότητα μου μαζί με χιλιάδες ανθρώπους που κινήθηκαν από κάτω προς τα πάνω και υπέγραψαν για μένα.

Ήταν έκπληξη ο αριθμός που συγκεντρώθηκε πάνω από 7.000 υπογραφές. Είναι πολύ τιμητικό αυτό. Σε μια διαδικασία 5 μόλις ημερών εκατοντάδες μέλη και φίλοι κινήθηκαν , για να δώσουν τη δύναμη σε εμένα να είμαι υποψήφιος και να εκφράσω τις σκέψεις, τις ιδέες και τις ευαισθησίες του αυτών των ανθρώπων.

«Στη συνέχεια ο Παύλος Χρηστίδης σημείωσε: «Η δουλειά που κάναμε με τη Φώφη Γεννηματά φαίνεται και αποτυπώνεται πολιτικά. Η ηγεσία της βοήθησε την παράταξη να κάνει το come back και είδαμε να ανεβαίνει σταδιακά και να γίνεται το τρίτο κοινοβουλευτικό κόμμα της χώρας. Σε συνέχεια αυτής της προσπάθειας το αίτημα είναι ακόμα πιο δυνατό τώρα για επανεκκίνηση παραταξιακή, πολιτική, κοινωνική, κινηματική.

Ένα restart της παράταξης για τη μελλοντική πρωταγωνιστική δυναμική της. Για τους αγώνες που έρχονται μεταξύ της προόδου και της συντήρησης. Για όλες τις γενιές που θέλουν να ζήσουν καλύτερα από τις προηγούμενες. Με σαφές πολιτικό, ιδεολογικό, πολιτιστικό όραμα που θα επαναφέρει τους μη προνομιούχους στην επιφάνεια, γιατί το οφείλουμε στη χώρα και στην παράταξη. Με αυτόνομη πορεία και πρωταγωνιστικό ρόλο, χωρίς βήμα πίσω.

Το ενδιαφέρον που δείχνει στην εσωτερική μας διαδικασία η κοινωνία καταγράφεται μέρα με τη μέρα. Ο κόσμος διψάει για πραγματική πολιτική δράση και επανεκκίνηση. Παντού υπάρχει συμμετοχή. Από τον κόσμο που υπογράφει και με στηρίζει, στα social media με τη νεολαία να πρωτοστατεί, αυτό επιβεβαιώνει τη δύναμη και την αντοχή της παράταξης. Ο κοιμώμενος γίγαντας ξυπνά. Τα τελευταία χρόνια έχω συναντήσει διαφορετικές κατηγορίες ανθρώπων που ψάχνουν ελπίδα».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα