Χαρίτσης για τις ανατιμήσεις: Στις ΗΠΑ συνεδριάζουν, εδώ η κυβέρνηση παρακολουθεί τις εξελίξεις

10.09.2021 / 16:06
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
4859808

Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπολύει ο τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Χαρίτσης για τον τρόπο που χειρίζεται το θέμα των ανατιμήσεων μέσα από ανάρτησή του στο twitter.

Η ανάρτηση Χαρίτση

Ο βουλευτής Μεσσηνίας κατηγορεί, ειδικότερα, την κυβέρνηση για αδράνεια. 

Συνεδριάζει σήμερα το νεοσυσταθέν Ανώτατο Συμβούλιο για έλεγχο των τιμών ενώ το Υπ. Δικαιοσύνης ξεκίνησε έρευνες σχετικά με εναρμονισμένες πρακτικές εταιρειών για την χειραγώγηση της αγοράς.
Στις ΗΠΑ αυτά.
Εδώ η κυβέρνηση “παρακολουθεί” τις εξελίξεις…#ακριβεια #ανατιμησεις— Αλέξης Χαρίτσης (@alexischaritsis) September 10, 2021

«Συνεδριάζει σήμερα το νεοσυσταθέν Ανώτατο Συμβούλιο  για έλεγχο των τιμών ενώ το Υπ. Δικαιοσύνης ξεκίνησε έρευνες σχετικά με εναρμονισμένες πρακτικές εταιρειών για την χειραγώγηση της αγοράς. Στις ΗΠΑ αυτά. Εδώ η κυβέρνηση παρακολουθεί τις εξελίξεις», αναφέρει σε ανάρτησή του στο Twitter.

Την Πέμπτη ο Αλέξης Χαρίτσης σε δήλωσή του για το ίδιο θέμα ανέφερε πως «οι κυβερνήσεις οφείλουν να λαμβάνουν μέτρα και όχι να παρακολουθούν μοιρολατρικά τις εξελίξεις” και κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι “προσπαθεί να στήσει ένα  success story στην ΔΕΗ αυξάνοντας τις τιμές του ρεύματος”,  “σε βάρος των καταναλωτών και του συνόλου της οικονομίας».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα