Μπονάνος: «Συνεργασία και συντονισμός για να υποδεχτεί η Πάτρα τους χιλιάδες επισκέπτες της»

17.02.2023 / 15:42
20230217 ΜΠΟΝΑΝΟΣ ΣΥΣΚΕΨΗ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ (1)

Τη συνεργασία όλων των εμπλεκόμενων φορέων και αρχών της Πάτρας για την ομαλή διεξαγωγή των καρναβαλικών εκδηλώσεων σε ζητήματα πολιτικής προστασίας, ζήτησε ο  Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αχαΐας, Χαράλαμπος Μπονάνος, κατά τη διάρκεια συνάντησης που πραγματοποιήθηκε σήμερα, Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2023 στο γραφείο του.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, τα οποία θα έχουν ως αποτέλεσμα την αποφυγή καταστάσεων έντονου συνωστισμού και θα συμβάλλουν στην ομαλή  ροή των καρναβαλικών εκδηλώσεων κατά τη διάρκεια του τριημέρου, χωρίς δυσάρεστα περιστατικά.

Ο κ. Μπονάνος μεταξύ των άλλων τόνισε: «Έγινε σήμερα μια πρώτη συνάντηση με τους εμπλεκομένους φορείς προκειμένου, η Πάτρα να υποδεχθεί με ασφάλεια και ετοιμότητα στη μεγάλη αυτή γιορτή τους χιλιάδες επισκέπτες της. Κοινό μας στόχος πρέπει να είναι η εκτόνωση του μεγάλου όγκου συγκέντρωσης του πλήθους ώστε να αποφευχθούν  ενδεχόμενα δυσάρεστα φαινόμενα. Προς την κατεύθυνση αυτή, μπορεί να υπάρξει προσωρινή πεζοδρόμηση της οδού Μαιζώνος, από την Κολοκοτρώνη ως τη Γούναρη. Επιπρόσθετα, ζήτησα από τον κ. Ταξίαρχο την ενίσχυση των αστυνομικών δυνάμεων για την μέγιστη ασφάλεια των πολιτών»

Στη σύσκεψη συμμετείχαν  ο Αστυνομικός Διευθυντής Αχαΐας, Ταξίαρχος, Θεόδωρος Τσάτσαρης, ο Αντιδήμαρχος Πατρέων, Μιχάλης Αναστασίου, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πάτρας, Κωνσταντίνος  Ζαφειρόπουλος, ο πρόεδρος του ΣΚΕΑΝΑ, Αναστάσιος Γιατράς, ο Πρόεδρος ιδιοκτητών του σωματείου Ταξί Πάτρας «Άγιος Χριστόφορος», Γεώργιος Σιδέρης και το μέλος του ΔΣ και μέλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ταξί, Παναγιώτης Ρόδης.

Μπονάνος: «Συνεργασία και συντονισμός για να υποδεχτεί η Πάτρα τους χιλιάδες επισκέπτες της» 2

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα