Μπαρής για την Πατρών-Πύργου: Μέχρι πότε θα πληρώνει η Δυτική Ελλάδα φόρο αίματος στο αδυσώπητο τέρας της ασφάλτου;

26.04.2021 / 10:37
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
mparis-1

Μήνυμα για το χαμό του Νίκου Πανούτσου από το Βασιλικό έστειλε ο δήμαρχος Ερυμάνθου Θόδωρος Μπαρής και παράλληλα αναφέρθηκε στην ανάγκη ανακατασκευής της Πατρών-Πύργου.

Χαρακτηριστικά το μήνυμα του κ. Μπαρή αναφέρει:

Ο Δήμαρχος, Θεόδωρος Μπαρής και η δημοτική Αρχή Ερυμάνθου εκφράζει και δημόσια τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Νικόλαου Πανούτσου από το Βασιλικό, ο οποίος είναι ένα ακόμη θύμα της εθνικής μας καρμανιόλας, Πατρών- Πύργου, ενώ την ίδια ώρα η σκέψη όλων μας βρίσκεται στον επίσης, συνδημότη μας, ο οποίος τραυματίστηκε στο ίδιο τροχαίο δυστύχημα και δίνει την δική του «μάχη» στο Νοσοκομείο.

Δυστυχώς είναι από τις περιπτώσεις που την λύπη διαδέχεται η οργή και η αγανάκτηση σύσσωμης της τοπικής κοινωνίας για τον «αμαρτωλό» δρόμο στον οποίο οι ανθρωποθυσίες στο βωμό της ασφάλτου δεν έχουν τέλος!

Μέχρι πότε θα πληρώνει η Δυτική Ελλάδα φόρο αίματος στο αδυσώπητο τέρας της ασφάλτου;

Μέχρι πότε θα περιμένουν οι κάτοικοι της περιοχής για να αποκτήσουν ένα ασφαλές εθνικό δρόμο;

Καθημερινά εκατοντάδες πολίτες της Δυτικής Ελλάδος ανάμεσά τους και δημότες από τον Δήμο μας, λόγω και της ενασχόλησής τους με την αγροτική παραγωγή χρησιμοποιούν το συγκεκριμένο οδικό δίκτυο για την μεταφορά προϊόντων και εφοδίων, τρέμοντας για την ίδια τους τη ζωή.

Φθάνει ως εδώ…

Να ληφθούν μέτρα εδώ και τώρα που θα αποκαταστήσουν την οδική ασφάλεια στην Πατρών- Πύργου μέχρις ότου δρομολογηθούν οι διαδικασίες για την ανακατασκευή της. Κάθε μέρα που καθυστερεί το έργο μεγαλώνει ο μακρύς κατάλογος των θυμάτων. Γονείς στερούνται τα παιδιά τους και παιδιά στερούνται τους γονείς τους, σ’ έναν δρόμο που βρίσκεται στον κατάλογο με τους πιο επικίνδυνους σε όλη την Ευρώπη. Ας αναλάβουν επιτέλους οι εμπλεκόμενοι φορείς την ευθύνη που τους αναλογεί προχωρώντας άμεσα τις διαδικασίες για την ανακατασκευή της Πατρών- Πύργου.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα