Αξιόλογη η συμμετοχή της ΝΕΠ στο πρωτάθλημα Κ9 – Τι λέει η προπονήτρια της ομάδας

03.04.2023 / 20:17
ka 58

Πολύ σημαντική και αξιόλογη ήταν η συμμετοχή της ΝΕΠ στο πρωτάθλημα Κ9, Μίκρο που διεξήχθη το Σαββατοκύριακο στο κολυμβητήριο “Α. Πεπανός”, ένα νέο πρωτάθλημα στο οποίο συμμετέχουν αθλητές και αθλήτριες γεννημένοι/νες το 2014 και νεότεροι.

“Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι και υπερήφανοι από την προσπάθειά τους τόσο εγώ, όσο και οι συνάδελφοι και συνεργάτες Αγγελος Λιβαθηνός και Θανάσης Κοντάκος”, δήλωσε η προπονήτρια της ΝΕΠ Ναυσικά Μπαλάτσα και πρόσθεσε: “Ας μην ξεχνάμε ότι πρόκειται για πολύ μικρές ηλικίες αθλητών, ενώ αρκετά από τα παιδιά που έλαβαν μέρος προέρχονται από το κολυμβητικο τμήμα, συνεπώς δεν πρόλαβαν να έρθουν σε τριβή με το άθλημα της υδατοσφαίρισης για μεγάλο χρονικό διάστημα, παρά μόνο τον τελευταίο μήνα που η προετοιμασία μας ήταν εντατικότερη.

Είμαστε χαρούμενοι και αισιόδοξοι για τις δυνατότητες των παιδιών, οι οποίες θα εξελιχθούν ακόμη περισσότερο μέσω της συνεχούς προπόνησης. Παρά τις δύο ήττες, τα παιδιά έπαιξαν αρκετά ομαδικά κι εκτέλεσαν τις οδηγίες μας σε πολύ μεγάλο βαθμό, βγάζοντας πολύ όμορφες φάσεις, τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση, δεδομένου πάντα και του πολύ νεαρού της ηλικίας τους. Σκοπός μας είναι να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά, να αγαπήσουν τα παιδιά το άθλημα και στην επόμενη φάση να είμαστε ακόμα πιο έτοιμοι να δώσουμε ανταγωνιστικότερα παιχνίδια”.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα