ΑΣΕΠ: Θέσεις εργασίας για υπαλλήλους 22 ειδικοτήτων – Οι προκηρύξεις και όλα τα ενεργά links

16.09.2021 / 12:10
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
asep-psigio

Σε άμεσες προσλήψεις προχωρούν Δήμοι, ΔΕΗ, ΔΕΔΔΗΕ και φορείς της χώρας, παρέχοντας θέσεις εργασίας σε 363 υπαλλήλους, 22 ειδικοτήτων μέσω ΑΣΕΠ.

Δυνατότητα συμμετοχής έχουν οι απόφοιτοι όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης των εξής ειδικοτήτων:

-Μηχανικοί
-Μηχανολόγοι Μηχανικοί
-Ηλεκτρολόγοι Μηχανικοί
-Ηλεκτροτεχνικοί Σταθμών
-Ηλεκτροτεχνίτες Δικτύου
-Υπάλληλοι γραφείου
-Καθηγητές Μουσικής
-Καθηγητές Εικαστικών
-Καθηγητές Φυσικής Αγωγής
-Οδηγοί
-Χειριστές Μηχανημάτων Έργου
-Εργάτες
-Αρχαιολόγοι
-Εργατοτεχνίτες
-Παιδαγωγοί
-Ψυχολόγοι
-Κοινωνικοί Λειτουργοί
-Νοσηλευτές
-Διοικητικό Προσωπικό
-Περιποιητές γερόντων

Ακολουθούν ολόκληρες οι προκηρύξεις:

-41 προσλήψεις στο Δήμο Παλλήνης για τη στελέχωση της Κοινωφελούς Επιχείρησης Αθλητισμού – Πολιτισμού – Περιβάλλοντος του Δήμου. (Οι αιτήσεις λήγουν στις 6 Οκτωβρίου)

ΑΣΕΠ: 155 προσλήψεις από τον Δήμο Αθηναίων (Αναμένεται η ημερομηνία υποβολής αιτήσεων)

Ο Δήμος Αθηναίων θα κάνει 155 προσλήψεις διαφόρων ειδικοτήτων μέσω ΑΣΕΠ για την κάλυψη αναγκών του Δήμου. Οι συμβάσεις που θα υπογράψουν οι νεοπροσλαμβανόμενοι θα είναι για οκτώ μήνες.

Ο Δήμος Αθηναίων θα προσλάβει 155 άτομα διαφόρων ειδικοτήτων μέσω ΑΣΕΠ για την κάλυψη αναγκών του Δήμου. Οι συμβάσεις που θα υπογράψουν οι νεοπροσλαμβανόμενοι θα είναι για 8 μήνες.

Διαβάστε αναλυτικά την προκήρυξη για τις θέσεις, τα προσόντα και δικαιολογητικά για κάθε ενδιαφερόμενο, πατώντας ΕΔΩ

39 προσλήψεις από τον Δήμο Κορυδαλλού

Πρόκειιται προσλήψεις για την εύρυθμη λειτουργία των εκπαιδευτικών – καλλιτεχνικών τμημάτων του Οργανισμού Άθλησης και Πολιτισμού του Δήμου. Το ΑΣΕΠ ενέκρινε τη σχετική προκήρυξη και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αιτήσεις και δικαιολογητικά εντός της 10ήμερης προθεσμίας.

Οι προσληφθέντες θα υπογράψουν 8μηνες και 9μηνες σύμβασεις εργασίας. Δυνατότητα συμμετοχής στο νέο διαγωνισμό έχουν όλοι οι υποψήφιοι, ηλικίας 18-65 ετών.

Προβάδισμα στο διορισμό έχουν οι υποψήφιοι που θα τεκμηριώσουν μακροχρόνια ανεργία, (πρόσφατη βεβαίωση ΟΑΕΔ), εμπειρία στο αντικείμενο της θέσης, που αποκτήθηκε είτε στο δημόσιο είτε στον ιδιωτικό τομέα, και εκπληρώνουν σειρά κοινωνικών κριτηρίων: αριθμός ανήλικων τέκνων, πολυτεκνική ή τριτεκνική ιδιότητα, ΑμΕΑ.

Οι αιτήσεις υποβάλλονται αποκλειστικά αυτοπροσώπως στα γραφεία του Οργανισμού.

Δείτε ΕΔΩ ολόκληρη την προκήρυξη

Προσλήψεις στο Δήμο Καλαμαριάς

Οι προσληφθέντες θα υπογράψουν 9μηνη σύμβαση εργασίας. Οι αιτήσεις υποβάλλονται είτε ηλεκτρονικά, είτε αυτοπροσώπως.

Δείτε ΕΔΩ ολόκληρη την προκήρυξη.

Προσλήψεις στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Ρεθύμνου

Με τρεις υπαλλήλους ενισχύεται άμεσα η Εφορεία Αρχαιοτήτων Ρεθύμνου για τη στελέχωση έργων. Το ΑΣΕΠ ενέκρινε τη σχετική προκήρυξη και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αιτήσεις και δικαιολογητικά εντός της 10ήμερης προθεσμίας.

Οι προσληφθέντες θα υπογράψουν 7μηνη και 12μηνη σύμβαση εργασίας, με δυνατότητα παράτασης ή ανανέωσης. Δυνατότητα συμμετοχής στο νέο διαγωνισμό έχουν όλοι οι υποψήφιοι, ηλικίας 18-65 ετών. Από την προκήρυξη προκύπτει ότι θα επιλεγούν πτυχιούχοι ΑΕΙ – ΤΕΙ και απόφοιτοι Λυκείου – ΙΕΚ.

Οι αιτήσεις υποβάλλονται είτε αυτοπροσώπως είτε ηλεκτρονικά είτε ταχυδρομικά, με συστημένη επιστολή, στη διεύθυνση της Εφορείας έως τις 20 Σεπτεμβρίου.

ΔΕΔΔΗΕ: Προσλήψεις στην περιοχή Λιβαδειάς

Με δύο υπαλλήλους ενισχύεται άμεσα η διεύθυνση Περιφέρειας Κεντρικής Ελλάδας, περιοχή Λιβαδειάς του Διαχειριστή Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας.

Το ΑΣΕΠ ενέκρινε τη σχετική προκήρυξη και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αιτήσεις και δικαιολογητικά εντός της 10ήμερης προθεσμίας.

Οι προσληφθέντες θα υπογράψουν 8μηνη σύμβαση εργασίας. Δυνατότητα συμμετοχής στο νέο διαγωνισμό έχουν όλοι οι υποψήφιοι, ηλικίας 18-45 ετών.

Προβάδισμα στο διορισμό έχουν οι υποψήφιοι που θα τεκμηριώσουν μακροχρόνια ανεργία, (πρόσφατη βεβαίωση ΟΑΕΔ), εμπειρία στο αντικείμενο της θέσης, που αποκτήθηκε είτε στο δημόσιο είτε στον ιδιωτικό τομέα, και εκπληρώνουν σειρά κοινωνικών κριτηρίων: αριθμός ανήλικων τέκνων, πολυτεκνική ή τριτεκνική ιδιότητα, ΑμΕΑ.

Οι αιτήσεις υποβάλλονται αυτοπροσώπως ή ταχυδρομικά, με συστημένη επιστολή, στη διεύθυνση του ΔΕΔΔΗΕ στη Λιβαδειά έως τις 24 Σεπτεμβρίου.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα